Lezárják hétfőn az Arany János utcai és a Ferenciek terei metróállomást

2020. március 06. 10:09

A két lezárt állomás környéke a sűrűn közlekedő belvárosi felszíni járatokkal továbbra is elérhető marad. 

2020. március 06. 10:09

Lezárják hétfőn az Arany János utcai és a Ferenciek terei metróállomást a 3-as metró felújítása miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a 3-as metró hétköznapokon továbbra is Újpest-Központ és a Nagyvárad tér között közlekedik, de az Arany János utca és a Ferenciek tere állomáson megállás nélkül halad majd át.

A két lezárt állomás környéke a sűrűn közlekedő belvárosi felszíni járatokkal – a megszokottnál gyakrabban induló 2-es villamossal, a kiskörúti járatokkal és a Rákóczi úti autóbuszokkal – továbbra is elérhető marad. A Ferenciek tere lezárásával a Buda felől érkezőknek és a Buda felé továbbutazóknak is új utazási irányokat ajánl a BKK, a többi között a megszokottnál sűrűbben induló 4-es és 2-es metrót.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. március 07. 08:27
#orbántehetróla #tarlósahibás
zakar zoltán béla
2020. március 06. 11:49
Tarlós a hibás........
Nehidd El
2020. március 06. 10:12
Vajon Horváth Csacsi odamegy, hogy megpróbálja élőben közvetíteni a káoszt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!