Orbán: Negyvenedik nap, csak együtt sikerülhet

2020. április 20. 09:11

Charlie, Frenreisz Károly és Pataky Attila előadásával biztat Orbán Viktor.

2020. április 20. 09:11

A kormányfő a közösségi oldalán osztotta meg Demjén Ferenc híres dalát Charlie, Frenreisz Károly és Pataky Attila előadásában.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2020. április 20. 13:53
Akkor most jön Kerper-Fronius zsűriügyi alpolgármester és jól lezsűrizi.
János bácsi
2020. április 20. 13:40
Ezek mindegyike elvolt nyomva a múlt rendszerben. Ők a kommunizmus áldozatai.
formaegy
2020. április 20. 13:37
Tudjátok ballibesek, nézzetek a zenészek korára, és szégyen, hogy ebben a korban leéneklik, legyalázzák könnyedén a jelen kis vergődő, minden zenei tudást nélkülöző taknyosokat! Nem kell nekik összeszorítani a lábukat leguggolni, hogy az erőlködéstől össze ne szarják magukat.... Ez a szégyen! A gyalázat pedig az, hogy képesek vagytok olyanokat taposni akik tudják mi az, hogy zene, ők tettek a zene asztalára nem keveset, és nem akármilyen maradandót, és ebben a korban lealázzák a fiatalokat! Nem irigykedni kell, és a régi zenészek dalaiból élni, (feldolgozások, a külföldieknél is) hanem tanulni, és valamit le is tenni az asztalra. Ja, hogy nem megy? Elég szégyen! A közönségre szégyen, hogy "életben tartják" ezeket a senkiket! Pataky 68 éves Charlie 72 éves Frenreisz 73 éves
peter.jordanson
2020. április 20. 13:35
Azért legalább a patakiattilát hanyagolni kellett volna, az még arra is szégyen, aki nem ismeri, nemhogy a NER-re nézve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!