Nyári egyetemet indít Gyurcsány Ferenc

2020. július 08. 09:57

A DK közleménye szerint a képzés célja jobban megismertetni a hallgatókkal a napi politikai működését és a párt politikusait.

2020. július 08. 09:57
null

Idén nyáron először kerül megrendezésre Gyurcsány Ferenc nyári egyeteme – írja a Demokratikus Koalíció honlapja. A 3 napos képzésre olyan 18 és 30 év közötti fiatalokat várnak az ország összes pontjáról, akik érdeklődnek a politika világa iránt, esetleg többet szeretnének megtudni annak működéséről a volt miniszterelnöktől interaktív feladatok keretében – fogalmaz a közlemény. A balatonlellei képzésen a felvételt nyert hallgatók szállását és étkezését is fizetik. 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. július 12. 15:01
Először létrehozza a DK ifjúsági tagozatát. Majd meghirdeti a nyári egyetemet (jelentsen ez bármit). Csak próbáljon rá nem elmenni az ifjú ifjúsági tagozatos.
gonterl
2020. július 10. 08:07
Ha valaki az Orbán szerelmeseiről listát akar készíteni, annak így könnyű dolga lesz. A nyári egyetemek sorában ez nem az első, és feltehetően nem is az utolsó. A heti rendszeres megnyilatkozást majd később fogják utánozni.
I am being lied to
2020. július 09. 11:51
Egyetem! Egy nap és két félnap. Még kurzusnak is kevés. Speciális masterclass inkább. Tantárgyak: nemzetgyalázás, nemzetárulás, hazudozás, magyartalan fogalmazás, káromkodás, kisebbségi komplexus, aljas retorika, lőgyakorlat fejmagasságban. Cél: Gyurcsány-Sturmabteilung vagy Gyurcsány-fiúk kiképzése. Mindkettő hasznos lehet.
Dominium Magna Hungaria
2020. július 09. 08:46
Ez nem egyetem lesz, hanem doktrináló tábor. Sajnos elérkeztünk oda, hogy a Fidesznek ellen kell csapnia, ha a jövőben nyeregben akar maradni, mert felnő egy agymosott generáció, akik nem ismerik az érem másik oldalát, simán beleviszik az országot a gödörbe. Mellesleg legális ez? Pártok, politikusok külön oktatási intézményt szerveznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!