Közös videóban kéri az ellenzék, hogy mindenki oltassa be magát

2021. április 05. 13:01

A pártvezetők szerint „az ellenzék oltáspárti”.

2021. április 05. 13:01
null

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a videóban hangsúlyozta: „minden magyar kapja meg az oltást!”.

– tette hozzá.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke azt mondta, hogy a kormány a felelős azért, ami a járvány alatt bekövetkezett itthon, 2010 óta parlagon hagyták az egészségügyet, ahelyett, hogy egy felhatalmazással bíró önálló egészségügyi miniszter építhetett volna európai színvonalú szektort.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke szerint Orbán Viktor a felelős azért, hogy az utóbbi időben a világon lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-fertőzés következtében.

Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke kiemelte: „Orbán kormánya, strómanjai a koronavírus-járvány alatt nyerészkedtek és dubajoztak”,

A Jobbik elnöke, Jakab Péter szerint miközben százezrek kerültek utcára, gyerekek maradtak árván, vállalkozások tömkelege jelentett csődöt, és az orvosok, ápolók hiába kértek segítséget. 

A videót Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke zárja.

– közölte a DK elnöke.

Az ellenzéki pártszövetség azt kéri, mindenki kaphassa meg az oltást. Az állampolgároktól pedig azt kéri: jelentkezzenek a védőoltásért, regisztráljanak – mondta Gyurcsány Ferenc.

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd által jegyzett közleményben azt írták: Orbán Viktor miniszterelnök „hiába próbálja újabb hazugságkampánnyal az ellenzékre kenni a felelősséget”. A valóságban az Orbán-kormány „hibás döntései és felelőtlen mulasztásai miatt jutottunk oda”, hogy már naponta több százan halnak meg a koronavírus-járvány következtében Magyarországon, és az elhunytak száma átlépte a húszezret – írták.

Röviden megjegyzem

Gyurcsány Ferenc pártja, a DK tavaly ősz óta következetesen tiltakozik az orosz Szputnyik V és a kínai Sinopharm készítményei ellen. Január közepén a párt petíciót indított petíciót a Sinopharm vakcina itthoni alkalmazásának megakadályozásáért. A felhívás még mindig elérhető a DK petíciós oldalán.

Penz András, a DK koronavírusban elhunyt képviselője sajtóértesülések szerint még februárban megkapta az értesítést a koronavírus elleni védőoltás időpontjáról és helyéről, ám ő visszautasította a neki felkínált, kínai Sinopharm-vakcinát.

tiltakozik az orosz Szputnyik V és a kínai Sinopharm készítményei ellen. Január közepén a párt petíciót indított petíciót a Sinopharm vakcina itthoni alkalmazásának megakadályozásáért. A felhívás még mindig elérhető a DK petíciós oldalán. Penz András, a DK koronavírusban elhunyt képviselője sajtóértesülések szerint még februárban megkapta az értesítést a koronavírus elleni védőoltás időpontjáról és helyéről, ám ő a neki felkínált, kínai Sinopharm-vakcinát.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 655 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamzol
2021. április 07. 13:15
Elmentek ti a jó q...a anyátokba, hazug, szélkakas, hazaáruló banda! Mi meg szeretünk Feri! Hányni tőled!
mars-lakó
2021. április 06. 13:47
A hír igaz, de pontosításra szorul. Az ellenzék párti, de nem oltás- hanem (el)toláspárti. Ezen belül is Gyurcsány (el)kúráspárti.
Teréz A Piréz
2021. április 06. 13:43
...AstraZenecával...
bagira
2021. április 06. 11:06
Gyurcsány pofájáról süljön a vastagbőr, emberek életével játszik , aljas módon az embereket halálra biztatta , látja az uszítással semmire se ment most letagadja az oltás ellenes kampányát. Szerencsére videó megörökítette .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!