A lopott chips buktatta le a bolti szarkákat

2021. augusztus 18. 20:05

A héber feliratos chipset és kólát a két férfi a helyi héber Izraelita Hitközségtől lopta el.

2021. augusztus 18. 20:05
null

Sátoraljaújhelyen, 2021. augusztus 11-én a kora délutáni órákban két helyi férfit igazoltattak a rendőrök, mivel

feltűnt nekik, hogy 40 zacskó chips van náluk.

Végül kiderült, hogy 40 darab héber feliratú chips és egy üveg kóla volt a tarsolyukban.

Az egyenruhások kérdésére, hogy a náluk lévő termékek honnan vannak, a páros nem tudott magyarázatot adni, így az intézkedő rendőrök a két férfit bűncselekmény gyanúja miatt előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A betörést észlelő bejelentés a sértett képviselőjétől azonban egy órán belül megérkezett, miszerint a helyi hitközösség raktárába ismeretlenek betörtek és onnan különféle élelmiszereket loptak el. A rendőröknél így összeállt a kép és a két férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A sértetlen élelmiszereket a rendőrök lefoglalták és természetesen visszaadták a sértett képviselőjének.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. augusztus 19. 06:37
Aki egy boltból lop, az kibaszott nagy lúzer, a legalja...pláne csipszet..ha nem zsidrákokhoz törnek be, nyalókát, kapucínert, meg pár red bulit is vittek volna...bolti raktárba betörni, ráadásul alegértéktelen cuccokér.. Lehet vmi vizsgaféle lett volna a cigóknak..hát ez bizony buktavári lett!
Kanmacska
2021. augusztus 19. 00:30
Nyilván kósher bolt volt.
Notfunny
2021. augusztus 18. 21:11
Szó szerint értettem a "szarkákat" a címben... Azt hittem, ezeket a chipszes zacskókat tényleg madarak lopták el és hordták össze... Végül is intelligens állatok... Na mindegy, asszem itt az idő becsukni a netet mára...
annamanna
2021. augusztus 18. 20:54
"bolti szarkák" a "héber Izraelita Hitközség" tehát gyakorlatilag egy bolt? Aki a hitközségtől lop, az egy boltból lop? Ez egy bolti raktár, és a bolt a hitközség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!