Kunhalmi Ágnes: Ha valaki a csúcsra ér, azt onnan biztosan le akarják taszítani

2023. február 17. 21:34

Az MSZP társelnöke az Egyenes beszédében arra reagált, hogy állítólag a DK és a Momentum összefogott ellene, s azt üzente nekik, inkább keressenek olyan körzetet, ahol fideszes képviselő van.

2023. február 17. 21:34
null

A pénteki Egyenes beszédben a műsorvezető azzal a – napokban felröppent – hírrel szembesítette Kunhalmi Ágnest, hogy a DK és a Momentum összefogott ellene. Állítólag olyan paktumot kötöttek, hogy a 18. kerületben a lilák támogatják a Gyurcsány-párti Szaniszló Sándor polgármestert, hogy jövőre újra ő indulhasson az önkormányzati választáson. Cserében a 2026-os parlamenti választáson a DK a momentumos Stummer János mögé áll Kunhalmi helyett.

Az MSZP társelnöke közölte, hallott erről, de ő megharcolt azért, hogy az ott élők őt elfogadják,

kétszer meg is választották, visszaszerezték a körzetet a Fidesztől,

2021-ben pedig előválasztáson legyőzte a DK-s ellenfelét. Majd arról beszélt hosszan, hogy mennyi mindent tett már a kerületéért. S kijelentette, nemrég nyert újra a választáson, s ha valaki a csúcsra ér, azt onnan biztosan le akarják taszítani. S ha tényleg igazak ezek a hírek, akkor kereshetnének ezek a delikvensek olyan kerületet, amelyet a kormánypárttól kellene visszaszerezni.

Ugyanakkor Kunhalmi nem kérdezte meg a Gyurcsány-párt egyik tagját sem, hogy igaz-e ez a hír, de a momentumosoknál sem érdeklődött, pedig nemrég beszélt Gelencsér Ferenc elnökkel. Arra hivatkozott, hogy

ha az energiáit erre fordítja, akkor nem tud a fontos ügyekre koncentrálni.

Ugyanakkor értetlenségének adott hangot, hogy a többi ellenzéki párttal szemben az LMP és a DK miért nem tartja időszerűnek, hogy megkezdődjenek az egyeztetések az önkormányzati választással kapcsolatos együttműködésről. „Csak én akkor kérdezem, hogy mi az időszerű?” – mondta, és kijelentette, szorít az idő, mert a Fidesz nagyon durván kampányol.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. február 20. 18:58
Ágika a " csúcsra" ért? előjáték nélkül vagy azzal?
APESZ72
2023. február 19. 09:25
Főleg, ha a szájával ér a csúcsra....
erdei nyezega
2023. február 18. 20:31
ágika?......téged ez nem fenyeget......menjél aludni, de előtte kapcsold le a villanyt a maszopos konténerbe......
bagira
2023. február 18. 20:15
Videó: az izraeli delegációt kidobják az Afrikai Unió csúcstalálkozójáról. video. https://oroszhirek.hu/video-az-izraeli-delegaciot-kidobjak-az-afrikai-unio-csucstalalkozojarol/#
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!