Bizonyíték: sokkal jobb fej a Paks kapusa, mint a Diósgyőré – nézze meg, mit csinált (VIDEÓ)

2023. március 22. 09:29

Ezúttal gól született a kezdőrúgásból és majdnem teljes volt az öröm.

2023. március 22. 09:29
null

A Vasas–Paks NB I-es mérkőzésen egy fiatal Vasas szurkoló végezte el a kezdőrúgást, aki meg sem állt a Paks kapujáig. A zöldek hálóőre, Nagy Gergő beengedte a kisfiú lövését.

Mutatjuk a példátlan gólt:

Emlékezetes, pár nappal korábban a diósgyőri kapus nem engedte a gólt a születésnapos MTK-s kisfiúnak. Kétszer is hárított Senkó Zsombor, másodjára még el is rúgta a labdát. A hálóőr a mérkőzést követően bocsánatot kért.

Nyitókép: Képernyőkép/M4 Sport Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoth
2023. március 23. 08:54
Nem kisérem figyelemmel a foci világát,nem igazán érdekel...viszont ezt a hírt nem lehetett nem észrevenni..miután tolták mindenhol,és köpködték a kapust...aztán azt is olvastam,hogy a Diósgyőrnek van vmi ukrán vezetőedzője,és ő utasította hogy védje ki a lövést...akkor most miért nem az edzőt fikázzák???csak nem azért mert ukrán???a másik meg ez a gyerekmizéria..ha mostanában vmi nem úgy történik ahogy egy gyerek akarja ..akkor az összeomlik...hát kérem..jó lesz hozzászokni,mert az élet erről szól..az elbaszott hülye szülő a hibás minden esetben..amelyik hozzászoktatja a gyerekét,hogy minden az akaratára történik..és még boldog se lesz miatta,csupán csak azt szokja meg..és jön az "összeomlás"..pontosan nem tudom itt történt e ilyen,csak általánosságban bizony szokott...az meg hogy kezdő rugásbol nem lett gól..hát istenem..profi játékosnak is ritkán jön össze...úgy hivják ezt ..élet
zsanett-kúnrum
2023. március 22. 18:50
Gonoszok, becsaptatok azt a gyereket.
rugovics tibusz
2023. március 22. 14:17
Eleve ez a megvásárolható kezdőrúgásos bohóckodás is hungaricum, ilyen sehol máshol nincs, ráadásul mindkét félidő ezzel kezdődik. De legalább szerepel a kezdőrúgó a tv-ben, ami nyilván egy életre szóló élmény neki. A gólok után is be lehetne vezetni, az mégtöbb pénz és mégtöbb hírnév lenne.
Vikijo
2023. március 22. 12:41
Ez egy létező nevelési probléma, hogy ebben a korban be kell-e csapni a gyereket, mert nyilván már érti a helyzetet. Lehet hogy a diósgyőr kapusának van igaza, mert jobb szülő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!