Kiszabadulhat a börtönből Lagzi Lajcsi

2023. június 06. 11:16

Otthonápolási őrizet iránti kérelmet nyújtott be az ügyvédje.

2023. június 06. 11:16
null

Ahogy arról portálunk is beszámolt Galambos Lajost mentővel kellett a baracskai börtönből a berettyóújfalui központi kórházba szállítani május elején. A vizsgálatokat követően visszakerült a baracskai börtönbe, ügyvédje szerint nincs olyan állapotban, hogy megkezdhesse büntetésének letöltését. 

Az ügyvéd elmondta, hogy otthonápolási őrizet iránti kérelmet nyújtott be – mondta el ügyvédje, Csontos Zsolt  Sebestyén Balázsék rádióműsorában. A Büntetés-végrehajtás orvosának kell megállapítania, hogy a fogvatartott megfelel-e a jogszabályi előírásoknak, és fontos, hogy legyen egy olyan személy, aki írásban vállalja, hogy gondozza a beteget, ha kikerül a börtönből. Csontos szerint ügyfele esetében „maradéktalanul teljesülnek a feltételek”. 

 

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

 

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CSokikia28
2023. június 06. 21:42
MIÉRT NEM AKKOR GONDOLT RÁ AKIKOR LOPTA A VIZET ÁRAMOT --EMBEREKET BECSAPOTT !!
CSokikia28
2023. június 06. 21:38
KAMUZIK --ILYEN ALAPON MINDENKI HÁZI ŐRIZETBE MEHET --IGAZSÁGTALANSÁG LENNE --LOPOTT CSAL HAZUDOTT --ÜLJE CSAK LE !! UTÁNA MEG JÖNNE HOGY KONCERTEZHESSEN --MARADJON CSAK BENT OTT A HELYE MERT BŰNÖS --SOKAKNAK 15 --20 ÉVE TARTOZIK FELLÉPÉSI PÉNZEKKEL ( VAN ISMERŐSÖM ))--EGY CSALÓ GAZEMBER --MARADJON CSAK BENT MERT BŰNÖS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Player1
2023. június 06. 20:29
Kacsazsíros tea kiszabadít! A kis huncut!
Sanyi72
2023. június 06. 18:44
Lajcsika,maradj bent,töltsd le ezt a röhejes büntit,különben annyi gázon égetünk el,amennyit elloptál! Büdös tolvaj geci! Remélem,már megkúrtak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!