Felrobbantotta az internetet Donáth Anna vérgőzös posztja

2023. augusztus 13. 07:20

Kimondták a verdiktet: vidéken mindenki sötét bunkó.

2023. augusztus 13. 07:20
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„A baloldal a belvárosból, szója lattét szürcsölgetve, eltartott kisujjal figyeli a vidéki életet és természetesen jobban tudja, hogy mi jó a vidéki embereknek, mint ők maguk.

De ez nem meglepő, hiszen a módfelett elfogadó, befogadó és haladó gondolkodású liberálisok már kimondták a verdiktet: vidéken mindenki sötét bunkó, azért szavaznak Orbánra, mert nem tudják, hogy mi történik a világban. Nem látják a csodálatos LMBTQ-felvonulásokat az elmaradott zsákfalvakban, és holmi manufaktúrákban készítenek különféle vadételeket, ahelyett, hogy haladó, modern módon rovarokat ennének szakmányban.

Donáth hatalmas öngólt lőtt ezzel a posztjával. Hiszen 2002 óta az tapasztalható a választások során, hogy minél kisebb egy település, annál népszerűbb ott a Fidesz. Momentum európai parlamenti  képviselőjének sok szeretettel ajánljuk a figyelmébe a tavalyi választás eredményét mutató térképet, amely minden kétséget kizáróan mutatja, hogy a kormánypártok gyakorlatilag valamennyi választókerületben győzelmet arattak vidéken. Ez pedig nem azt jelzi, hogy a kormánypártok nem kezelnék szívügyükként a vidék Magyarországának a fejlődését, támogatását. Hanem pont az ellenkezőjét.

Ismét kiderült, hogy a magyar baloldalt nem érdekli a valóság, a nemzetközi baloldal által sulykolt propagandaszöveget mantrázzák folyamatosan, nem számít, hogy az gyökeres ellentéte annak, ami Magyarországon igazából történik. Donáth Anna posztját pedig hiába tolja az internet lépten-nyomon az orrunk alá, attól még nem lesz hiteles, mint ahogy az egész hazai baloldal sem az, a hitelességüket ugyanis már nagyon régen eljátszották.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. augusztus 14. 07:43
Jászárokszállás,Pápa azok belpesti régiók? (én mint buta vidéki ezt nem tudhatom) Ezekről a településekről érkeztek a felmenőid annna!
tapir32
2023. augusztus 14. 02:16
Egy kultúra addig marad életképes amíg, képes fenntartani a belső ellentmondásait. A kultúra a normák és érdekek közti ellentmondásokat szabályok által kordában tartott formában őrzi meg. Nem egy utópikus szintézis, hanem a szabályozott antinómia a kultúra normál állapota. Akik, a szabályokat akarják felrúgni azok, a kultúra rombolói, a szocializálatlanok. A homogenitásra törekvők a kultúra ellenségei! A globalista liberáldeviánsok! A szabályok közmegegyezések. Csak a totalitárius társadalom tudja megvalósítani az egységet, a szürke egyformaságot, ami a tökéletes társadalmat jellemezné. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet.
tapir32
2023. augusztus 14. 01:47
Populista az, aki hisz a demokráciában és abban, hogy az emberek képesek a helyes döntéseket meghozni. A populizmus ellentéte az elitizmus. Elitizmus, a populizmus ellenesség, a néptől való félelem! A tömegek lebecsülése a néppel szembeni ellenszenv.
tapir32
2023. augusztus 14. 01:37
A liberalizmus elszakadt a létrehozójától a keresztény kultúrától. Megújulásra képtelenné vált, önmagát ismétli, kiüresedett. A konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye és megtartotta kapcsolatát a kultúrával és a kultusszal. Ma már a konzervatív gondolat jelenti a fejlődést, a kultúrát és a jövőt. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. baloldalon nem kultúra, hanem kultúra ellenesség van! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! Baloldalon csak ideológiák vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!