Idén is hívtak a Tranzitra vitatkozni, de a kisfiam születésnapja fontosabb

2023. augusztus 25. 15:08

Hazudnak rendületlenül.

2023. augusztus 25. 15:08
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Idén is hívtak a Tranzitra vitatkozni, de a kisfiam születésnapja fontosabb. Viszont, ha valóban olyan szörnyű lennék, mint amilyennek a Fidesz fél éve hazudik, mégis miért hívnak maguk közé? Vagy ők sem hiszik el? Hazudnak rendületlenül.”

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2023. szeptember 19. 15:08
Nem maguk közé hívnak te bamba fasz.
HunCsz
2023. augusztus 30. 10:50
András bizd a gyereket valamelyik mozgalmár elvtársra. Azok majd ideologiailag képezik a szép új világra. Te meg harcolhatsz a világ forradalomért, ahol a sarló és kalapács elvtársi fegyverré válik a sok értetlen "náci" ellen akik nem értik a gyönyürű jövöt a végbélt valást, a drogok paradicsomi labirintusát, és a kedves gyilkos alah akbar harcosokat, akik segitenek kiirtani ezt a sok "nácit"
Palmimi85
2023. augusztus 28. 14:00
A HAZUGSÁG élő és beszélő szobra: Jámbor (mint a báránybőre bújt farkas) András! Nem más, mint egy tohonya, szemét, hazug zsidó, és sajnálom hogy az, mert a magyar zsidóság jobb képviseletet érdemel, mint pl. Köves úr!
jostothu
2023. augusztus 27. 16:14
És téged hogy hívtak azelőtt, Jámbor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!