Több milliós értékben loptak étkészleteket volt alkalmazottak a New York kávéházból

2023. szeptember 20. 21:56

A konyhai porcelán- és rézedényeket Facebookon kínálták eladásra.

2023. szeptember 20. 21:56

Egy éven át lopkodták a New York kávéházból az értékes Zsolnay étkészleteket, amelyeket a bűnözők a Facebook Marketplace-en próbáltak eladni – írta meg a Bors.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságán tett feljelentést 2023. szeptember 18-án egy fővárosi étterem alkalmazottja – olvasható a Police.hu-n. 

A feljelentés szerint a munkatársaknak feltűnt, hogy egy közösségi oldal eladási felületén éppen olyan, nagy értékű tárgyakat kínál értékesítésre az étterem egy korábbi dolgozója, mint amilyenek az étteremből eltűntek.

A nyomozók a begyűjtött adatok alapján kutatást tartottak a volt alkalmazott, és annak egyik rokona VIII. kerületi lakásán, ahol 

sok konyhai porcelán- és rézedényt foglaltak le, amelyek piaci értéke körülbelül 4,3 millió forint.

K. Zoltánt és L. Andrásnét előállították, a 34 és 64 éves gyanúsítottak a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését nem ismerték el.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2023. szeptember 21. 11:43
Ott se vótak.
baronet
2023. szeptember 21. 06:53
Többmilliós, bazmeg, többmilliós. Hemzsegnek a félanalfabéták a manidin. Is.
DrPepper
2023. szeptember 21. 06:34
Változnak az idők: régen a New Yorkban kabátlopási ügyekbe voltak (vagy nem voltak), most porcelánlopási ügyek vannak (vagy nincsenek).
letsgobrandon-2
2023. szeptember 20. 23:51
ott mennyi a lángos ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!