Hoppá! Együtt kávézott Fekete-Győr és Bajnai Gordon, de a kérdésekre már nem válaszoltak

2023. október 09. 13:26

Nem érkezett megnyugtató válasz arról, mi történt a találkozón.

2023. október 09. 13:26
null

A Magyar Nemzet buktatta le Fekete-Győr Andrást és Bajnai Gordont, amint hétfő reggel egy budai kávézóban találkoztak és tárgyaltak egymással. A Momentum korábbi elnöke ugyanakkor közösségi oldalán, még a találkáról készült beszámoló közzé tételét megelőzően az írta: fontos és egyedi tudást jelent, ha valaki az Orbán-korszak előtti utolsó miniszterelnöke. 

Fiatal politikusként kifejezetten dolgom, hogy minél többet megszerezzek ebből a tudásból”

– írta az országgyűlési képviselő, aki szerint normális egy ilyen találkozó, valamint megtisztelőnek tartja, hogy Bajnai időt szán az ilyen tárgyalásokra. 

A kávézást követően a Magyar Nemzet stábja arról érdeklődött a két politikusnál, hogy az önkormányzati vagy az EP-választásokban segíti-e majd a DatAdat a Momentumot, azonban mind a ketten meglehetősen idegesek lettek a kérdésektől. Arra a kérdésre, hogy a Bajnaihoz köthető DatAdat segíti-e a Momentum munkáját, Fekete-Győr András azt mondta, nem tudja, milyen DatAdatról beszél a riporter, valamint nem árulta el, miről szólt a hétfő reggeli megbeszélés. 

Bajnai Gordon sem volt bőbeszédűbb, végig azt hangoztatta, hogy sok sajtópert nyert már és nem árul el többet és folyamatosan hazudik róla a sajtó.

Szánalmasak Önök. Szánalmas, amit csinálnak”

– közölte a volt miniszterelnök.

Mikor a riporter Bajnait arról kérdezte, hogy a tavalyi országgyűlési választásokkor milyen szerepe is volt a baloldal kampányában, rácsukta az ajtót a stábra. 

A videót itt lehet megtekinteni:

Nyitókép: Magyar Nemzet

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2023. október 10. 04:10
Addig nincs megnyugvás, amíg a libás Bajnai részéről az áldozataiért és az okozott károkért való bűnhődése és vezeklése, ill. kártérítés késik, ezek teljesülése után jöhet a kísérlet az ész osztására a valójában felnőni soha nem tudó Fekete Győr pártkáder csemetének is a felforgatásra!
Isten jobb keze
2023. október 10. 01:48
Bolond mandiiii orbán istened válaszol sz ujság iróknak?? Rzek csak ő tőle tanulnak 😂😂
Palatin
2023. október 09. 20:52
Fekete-Györben egy igazi, vérszomjas ÁVO-s verölegény veszett volna el, ha nem állna fönn a veszély, hogy az akciója közben elfújja öt a szél. Ez a fickó megteremtetta a magyar belpolitikában a "nyiszlett, vérszomjas, terrormániás bohóc" típusát. Gyerekkorában macskákat kínozhatott, mert a kutyákól és az egerektöl félt. Ö a gonoszság és a butaság egy egészen speciális keveréke. Politikailag teljesen érdektelen személy, pszichológiailag viszont érdekes tanulmányok tárgya lehetne. Minden szava egy pszichiátriai diagnózis.
Palatin
2023. október 09. 20:49
Bajnai, a szégyentelen, korrupt nemzetvesztő, megélhetési áruló, a budapesti lumpen-elit maffia-hálózatának libamutyis vécésbácsija: Nemzetünk korrupt bajnoka Gordon Bajnai, Fájón visszhangoznak népünk zordon bajai. 10 millió zenész nyúzta keserűn a vonót, Gordonka szólózott, majd lehúzta a rolót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!