A baloldal nagy túlélői

2023. november 15. 23:45

A két utolsó baloldali kormányfő, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon az eltelt több mint egy évtized alatt hálót szőtt az ellenzék köré.

2023. november 15. 23:45
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. november 20. 00:01
Nyugat biztosítja a túlélést .
Tommaso
2023. november 16. 09:51
Orbán az egykori liberális, egykori konzervativ, egykori jobboldali, mára a szélsőjobbra csúszott túlélő. Annyiszor véltott köpönyeget ez a felcsúti pávatáncos, köpönyegforgató szélkakas, h össze sem lehet számolni. Orbán rovásán ezernyi tételes hazugság van. Már 1990 körül sem mondott igazat, már akkor is becsapta, átverte ( akkor épp a rendszerváltó) szövetségeseit. Most a nyugati EU-s, és NATO-szövetslégeseivel teszi ugyanezt. Hazudik a demokráciáról, hazudik a szövetségeseinkről, hazudik a Putyinnal meglévő viszonyáról, az egészségügyi várólistákró, a tanárhiányról, a migrációról, az inflációról, de legnagyobbat az ellene fellépőkről hazudik, mert ez egyben rágalmazás is. Orbán szavai - egész pályafutása alatt - köszönő viszonyban sincsenek a tetteivel. Csak 1 példa. Saját magát a migráció elleni harc apostolának állitja be magát, miközben 1640, börtönre itélt embercsempészt enged szabadon. És betelepit többszázezer, a magyartól "fajtaidegen" ázsiai migránsmunkást.
Lajoss
2023. november 16. 07:33
Ugyan,tomi,a Fletó a rezsimetek túlélésének egyik záloga… A Bajnait a gazdád dicsérte személyesen a válságkezeléséért… Neres tetvek vagytok mindannyian…🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!