Fehérbe burkolózott a Bükk (GALÉRIA)

2023. november 12. 07:50

Szombaton a Kékestetőnél jelentek meg az első hópelyhek, vasárnapra a Bükköt is hólepel borította.

2023. november 12. 07:50
null

Vasárnapra teljesen kifehéredett a Bükk. Mint ahogy arról szombaton beszámolt a Mandiner, megérkezett az idei szezon első havazása a Kékestetőn.

Ezt is ajánljuk a témában

Egészen estig havazott, s a levegő is kellően lehűlt ahhoz, hogy vasárnap reggelre kifehéredjen a táj. Az Időkép azt írta, hogy a Mátra csúcsain 0 fok közelében alakult a hőmérséklet, így vékony hótakaró is kialakult. Késő este, éjszaka pedig a Bükkben is átváltott az eső havazásba, havas esőbe.

Mint írták, a lehűléssel párhuzamosan a front északkelet felé „felpörgő” csapadékrendszere is a térségben fog tartózkodni és egy összeáramlási zóna is segítheti a csapadékképződést. 

Nyitókép: Időkép Facebook-oldala

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luxusbatar
2023. november 12. 08:32
Gréta ehhez mit szól? Hol van még a december de esik a hó?
anegy_
2023. november 12. 08:17
Inkább a novemberi hó, mint a migránsáradat januártól-decemberig!
Mr.Woof
2023. november 12. 07:57
Nagyon szép, de kezdjetek már valamut a mandinerrel. Idegesító, hogy minden percben felbukkan valahol egy hirdetés, klikkelnék valahova, erre a képembe tolja, hogy mit olvassak még el féle ablakot, az alsó sarokban meg ott fityeg, hogy kövessem őket facebookon. Jó fos lett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!