Házkutatást tarthattak Karácsony és Bajnai bizalmasánál

2023. november 11. 17:46

Csütörtökön, a késő esti órákban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei jelentek meg annál a háznál, melyben Tordai Csaba ügyvédi irodája is van.

2023. november 11. 17:46

Az „5. kerület – Itt lakunk” nevű csoportban jelent meg egy Facebook-poszt, amely szerint csütörtökön, a késő esti órákban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) emberei jelentek meg a Vécsey utca 4. számnál – olvasható a Magyar Nemzeten

„Állítólag az egyik ügyvédi irodában tartottak házkutatást. Mondjuk érdekes, hogy miért ilyenkor. Bőven késő este volt már”

jegyezte meg a poszt szerzője.

A helyszín érdekessége, hogy erre a címre jegyezték be Tordai Csaba ügyvédi irodáját, aki nem mellesleg Gyurcsány Ferenc egykori államtitkára, Bajnai Gordon bizalmasa, Karácsony Gergely ügyvédje és főtanácsadója. Tordai neve a Városháza-gate kapcsán is felmerült.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet megkereste az adóhivatalt és az ügyészséget is annak tisztázásáért, hogy Tordai Csaba irodájában vizsgálódott-e a hatóság.

A lap megkeresésére a NAV annyit válaszolt, hogy a kérdéssel kapcsolatban nincs nyilvánosságra hozható információjuk.

Nyitóképünkön Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2023. november 12. 16:34
llnnhegyi 2023. november 11. 20:15 "Előjáték. Karácsony Gergelynek már dagad a feje..." Reméljük, sikerül egyesítenie az ellenzéket a börtönválogatottban.
zsolti123
2023. november 11. 23:48
Ezt nem hangsúlyozta ki a cím "Tordai Csaba , aki nem mellesleg Gyurcsány Ferenc egykori államtitkára"
europész
2023. november 11. 22:39
Remelem megtalaltak a gardrobban a gurulo borondoket.
zakar zoltán béla
2023. november 11. 21:41
Bocsánat: Czeglédy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!