Nem lehet Budapestről legyőzni a rendszert

2024. január 02. 08:41

A Momentum vidéken is kiáll a hatalom vagy a helyi kiskirályok által elnyomottak mellett.

2024. január 02. 08:41
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Nem lehet Budapestről legyőzni a rendszert. Ezért keressük az együttműködést és a szövetséget azokkal a bátor helyiekkel, akik megszervezik magukat, és tesznek a hatalom elnyomása ellen. Mert egy autokráciában egyedül egyikünk sem tud elérni semmit. Csak közösen tudjuk felvenni a hatalommal szemben a kesztyűt. Ezért büszke vagyok arra, hogy a Momentum vidéken is kiáll a hatalom vagy a helyi kiskirályok által elnyomottak mellett. Akkor is, ha csak néhány ezer, néhány száz, vagy akár csak néhány tíz embert érint.

Mi ezért politizálunk. Hogy kiálljunk a hatalom által semmibe vettek, az elfeledettek, az elnyomottak mellett. Mi azokért emelünk hangot, akiket a hatalom nem hajlandó meghallani.”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roberthallai
2024. január 03. 16:22 Szerkesztve
Jó reggelt: meg kellene hallgatni a nép hangját (és ebbe - nektek rossz hír - a vidék is beletartozik !
Nimril
2024. január 03. 15:51
„A Momentum vidéken is kiáll a hatalom vagy a helyi kiskirályok által elnyomottak mellett.” Hm, mintha a nagypapi szelleme mocorogna a fejedben! Már csak ezért a mondatért megsimogatta volna a buksikádat.
Szuperszig
2024. január 03. 13:10
Aztán teknőt hozzanak magukkal!
formaegy-2
2024. január 03. 12:03
Az a nap M.o. nemzeti ünnepévé fog válni amikor a tetves bandáddal börtönbe kerülsz te rühes hazaáruló lotyó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!