Újabb fejlemény: ekkor szabadulhat Lagzi Lajcsi a börtönből?

2024. január 17. 08:23

Amennyiben elfogadják Galambos Lajos reintegrációs kérelmét, néhány hónap múlva el is hagyhatja a börtönt.

2024. január 17. 08:23
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi)

Ahogy korábban megírtuk, a börtönbüntetését töltő zenész romló egészségi állapota miatt, jó eséllyel hamarabb szabadulhat a börtönből. Az ATV értesülése szerint Lagzi Lajcsi hamarosan benyújtja reintegrációs kérelmét, ami azt jelenti, hogy akár néhány hónapon belül kijöhet a börtönből.

Lagzi Lajcsi tavaly áprilisban került börtönbe, és azóta folyamatosan romlik az egészségi állapota. Sajtóhírek szerint a zenész csak folyékony táplálékot képes magához venni, emiatt a sztár jelentősen lefogyott az elzártság alatt. 

Amennyiben elfogadják Galambos Lajos reintegrációs kérelmét, akkor néhány hónap múlva el is hagyhatja a börtönt.

Ebben az esetben a büntetése utolsó hónapjait otthonában töltheti majd.

Egy-két hónapon belül be kell majd adnia a reintegrációs kérelmet a bv-nek, vagyis hogy a büntetése utolsó 10 hónapját a rácsokon kívül tölthesse. Az esetleges reintegráció alatt nyomkövetőt kell majd viselnie a bokáján az ügyfelemnek, és nem hagyhatja el az otthonát sem, csak kivételes esetekben

– mondta a zenész ügyvédje, Csontos Zsolt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ujvári Sándor

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2024. január 17. 18:15
Ki nem sz@rja le mikor szabadul a sittes lakodalom lajos, "trombita művész " 😂😂😂 Ja, nem . Trombita művész: Louis Armstrong,Maurice André,Geiger György,Boldoczki Gábor csak néhány külföldi és hazai ,valódi TROMBITA MŰVÉSZ.
KBA98
2024. január 17. 17:11
Kit érdekel? Miért írnak róla minden nap?
patópál
2024. január 17. 10:49
Az okozott kárt megtérítette már? Mert addig egy lépést se sehova.
Hekimeki
2024. január 17. 10:01
NEM HISZEM EL BAZDMEG!!!!!! EBBEN A KIBASZOTT ORSZÁGBAN MÁR TÉNYLEG CSAK ANNAK A JÓ AKI TOLVAJ, LOP, CSAL, HAZUDIK, GYILKOL.......CSAK A BŰNÖZŐKET ÉLTETI EZ A RENDSZER!!!!!!! NEM LEHETNE VÉGRE HOGY A SITTEN ROHADJON MEG AKIK PLÁNE BIZONYÍTOTTAN AKKORÁT LOP MINT EZ A TROMBITÁS FASZMAJOM IS?????!!!! A VILÁGON SEHOL SINCS ILYEN MINT ITT, AKI BŰNÖZŐ AZ OTT IS MARAD AMÍG LE NEM TÖLTI A BÜNTIJÉT ÉS QRVÁRA MINDEGY MILYEN AZ ÁLLAPOTA !!!!!!😡😡😡😡😡😡😡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!