Az EU újabb szankciós csomagot akar elfogadni

2024. február 19. 11:44

A háborús pszichózisban szenvedő Európai Unió megint csak Washingtonnak, a liberális médiának és az NGO-knak akar megfelelni.

2024. február 19. 11:44
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Ma újra összeül az EU Külügyminiszteri Tanácsa Brüsszelben. 

Az ukrajnai háború egyre több vérontással jár, egyre többen halnak meg, egyre nagyobb a pusztítás. Sajnos azonban ma sincs a napirenden olyan javaslat, ami a béketeremtést célozná. 

Sőt: ezzel ellentétben ismét az nyer megerősítést, hogy a háborús pszichózisban szenvedő Európai Unió megint csak Washingtonnak, a liberális médiának és az NGO-knak akar megfelelni azzal, hogy egy 

újabb, ezúttal bevallottan is teljesen értelmetlen, kizárólag kirakatmegoldásként szolgáló szankciós csomagot akar elfogadni, 

mondván: itt a háború kitörésének második évfordulója.  

Ez a szomorú évforduló éppen arra kellene, hogy sarkallja az európai döntéshozókat, hogy segítsünk végre valahára véget vetni a szenvedésnek, segítsük elő a tűzszünetet és a béketárgyalásokat.”

 

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LU

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antal-2
2024. február 20. 05:34
Ott áll az SS tiszt Sztálingradban és vonyít: há' én ezetete nem is akarom... Köpni egyet!
kokrowatz-0
2024. február 19. 17:36
akkor készítsétek a tollat!
o1gtolvaj-2
2024. február 19. 17:17
Milyen dzsudzsak segge, csirkefeju?
o1gtolvaj-2
2024. február 19. 17:16
A Csirkefeju elfelejtette hozzatenni, hogy Navalij meggyilkolasa miatt! A kurva anyadat adriapeti, te kozpenztolvaj csirkefeju joszag!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!