Megérkezett a magyar kormány válasza az Orbán Viktort kritizáló Zelenszkijnek (VIDEÓ)

2024. március 13. 13:07

Az ukrán elnök szerint Orbán Viktor veszélyes játékot játszik, ami elsősorban Magyarországra nézve veszélyes.

2024. március 13. 13:07

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Szijjártó Péter a magyar kormány nevében hivatalos Facebook-oldalán reagált Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szavaira, miszerint a magyar miniszterelnök veszélyes játékot játszik, ami elsősorban Magyarországra nézve veszélyes.

Ezt is ajánljuk a témában

A helyzet az, hogy ami veszélyes, az a háború, mert a háborúban emberek halnak meg. 

(...) És a háború annak a veszélyével jár, hogy továbbterjed, és mi nem szeretnénk, ha ez a háború továbbterjedjen, mert mi itt élünk a háború szomszédságában. Ezért mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy béke legyen a szomszédban, meg lehessen menteni az emberéleteket és meg lehessen előzni a további pusztítást” – fogalmaz videójában a külügyminiszter, amelyet alább tekinthetnek meg:

 

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. március 13. 20:33
Az nekünk katasztrófa, ha egy állig felfegyverzett, banderista Ukrajna marad itt szomszédnak! Két év alatt megtapasztalhattuk, hogy mindenre képesek, ön és közveszélyesek! A ruszkik remélem legalább a rezsimváltásig elviszik a dolgot. A kárpátaljai magyaroknak még nehezebben sorsuk lesz sajnos!
szarvas-2
2024. március 13. 18:01
Tárgyilagos-a hazug zsidó "zongorista" ripacs ellenében..
tintapaca
2024. március 13. 16:33
Már többször leírtam, hogy Ukrajna a jelenlegi és a maradék jövőbeni formájában - ha nem történik meg a lefegyverzése -, halálos fenyegetést jelent Szlovákia, Magyarország és Románia számára. Fel kell készülni középtávon ukrán fegyveres hordák pusztítására a magyarok lakta területeken, vagy azok betörésére hazánkba. Ezt a stratégiai veszélyt csak akkor lehet megszüntetni, ha Ukrajnát a Kárpátaljai területek feladására kényszerítik, mert ez a természetellenes betüremkedése a Kárpát-medencébe jogtalan és önkényes alapon nyugszik. Nevezetesen a volt SZovjetúnióból örökölte meg. A területet az említett három ország felügyelete alá kell helyezni.
tintapaca
2024. március 13. 16:28
Alacsonyabb rangú ukrán politikusok már korábban is fenyegették Magyarországot. Most a fenyegetés a legmagasabb szinten, az elnök részéről történt. Zelenszkij nyíltan fenyeget egy NATO-országot, és a NATO vezetői hallgatnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!