Egy gyönyörű hófehér szarvast kaptak lencsevégre Debrecennél (Videó)

2024. április 02. 21:36

Az állat valószínűleg pigmenthiánynak köszönheti egyedi megjelenését.

2024. április 02. 21:36

Elképesztő találkozást rögzített a kamera kedden reggel a debreceni Vekeri-tó mellett található Falka Tanyánál – számolt be a Haon. A portál szerint a tanya tulajdonosa autójából arra lett figyelmes, hogy 

egy hófehér szarvas sétál az út szélén, majd beszalad a fák közé.

Az állatról készült felvétel nem a legjobb minőségű, de még így is jól ki lehet venni rajta a szarvast, amely valószínűleg pigmenthiánynak köszönheti egyedi megjelenését. A készítő a leírásban megosztotta, először azt hitte, káprázik a szeme, amikor meglátta az állatot. A videót ide kattintva tekinthetik meg!

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. április 03. 04:34
Szerencsére nem volt hó....de attól még albinó ami annyit tesz, hogy nem sokáig él ergo
pipa89
2024. április 03. 04:29
Hát, ezt a szerencsétlent még előbb lepuffantja majd vmi puskás őrült, mint a farkast... A rókákat, borzokat is túl vadászták, mert annyi a pocok, az egér, hogy elönti a házakat. Az utak szélét meg beszántották, így az ölyvek nem tudnak pockozni, mert nem maradt helyük! Jó lenne, ha valaki már ezeket az ügyeket is kezébe venné, mert ez így nem sehová!
Wolfram004
2024. április 02. 23:56
"Az állat valószínűleg pigmenthiánynak köszönheti egyedi megjelenését." Valószínűleg??? Miért, mi lehet még? Meszelni volt?
Akitlosz
2024. április 02. 22:39
"Egy gyönyörű hófehér szarvast kaptak lencsevégre Debrecennél" Lesz abból még puskavég is, ha olvassák a cikket a semjének! Csak mert hófehér, attól még nem védett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!