Ilyen nincs: gyakorlatilag az életéért tekert az M0-son egy bringás futár (VIDEÓ)

2024. április 19. 14:40

Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

2024. április 19. 14:40
null

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Az M0-s autóút közepén tekert egy bringás futár egy, a Facebookra feltöltött videó tanúsága szerint. A legelképesztőbb, hogy a lehajtó sávban néha a sáv közepén halad, néha a szélén, s a veszélyzónából még az első lehajtónál se tűnik el.

Csak teker tovább, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

2023-ban egy ilyen esetből lett tragédia: „a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 34 éves férfi és egy 22 éves nő egy kerékpárral közlekedett az M6-os autópályán, feltehetően a leállósávon. A kerékpárosok vélhetően elvesztették egyensúlyukat, és a haladó sáv felé dőltek. Szerencsétlenségükre éppen ekkor érkezett mögülük egy személyautó, melynek vezetője nem tudta elkerülni az ütközést, és a kocsi bal elejével elütötte a kerékpáron utazókat.

Az ütközést követően a nő a külső szalagkorlát melletti területre esett, míg a férfi az egyik forgalmi sávra zuhant. Ezután több arra haladó autós is áthajtott rajta.

A 34 éves tolnai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.” – police.hu

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­­s­ ­­­l­­­á­­n­­y­­o­k­­ ­v­á­r­­n­a­­k­ ­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Csubszi
2024. április 21. 10:40
Karigeri-hatás: a bringás az isten, mindent szabad, még az ellenkezőjét is! Ez a szép liberalizmus! Mert jólesik!
iimre
2024. április 20. 22:07
"gyakorlatilag az életéért tekert az M0-son egy bringás futár" Elírtátok. Nem ez életéért, hanem az ételéért. ;)
iimre
2024. április 20. 21:58
Mivel ezek az civilizációidegen pakik csak GPS-szel találnak oda a címre, annyi történhetett, hogy senki nem állította be neki, hogy bringára tervezzen a kütyü, ne személyautóra. Ennyi az egész. Szóval fel se fogta volna, miért lapítják ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!