Pottyondy Edina a NatCon szabotálásáról: „Úgy hisztiztek, mint Kunhalmi Ágnes a tv-ostrom legsötétebb perceiben”

2024. április 23. 15:07

A balos aktivista szerint „most fél napra megtapasztalták, hogy mi is a NER.”

2024. április 23. 15:07
Kunhalmi Ágnes

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Pottyondy Edina kedd reggel töltött fel egy új videót a Youtubera, melyben kifejtette a véleményét a NatCon-on történt eseményekről – írja az Index. A videó azóta már nem elérhető a videómegosztón. 

A Nemzeti Konzervativizmus Konferenciájáról, amin Orbán Viktor is beszédet mondott, azt mondta Pottyondy, hogy „a brüsszeli barom mindent megtett azért, hogy betiltsa a rendezvényt” – utalva ezzen a brüsszeli polgármesterre

Pottyondy „együttérez” a miniszterelnökkel, hiszen az ő előadásainak sincs időpont egy fideszes vezetésű önkormányzat által fenntartott intézményben sem. Soha. 

Hogyha egy színészt, egy előadót, egy újságírót, egy tudóst kussoltatnak el, érdekes módon nem tiltakozik Orbán Balázs vagy Bayer Zsolt – tette hozzá az aktivista. „De most fél napra megtapasztalták, hogy mi is a NER, és már úgy hisztiztek, mint Kunhalmi Ágnes a tv-ostrom legsötétebb perceiben” – zárta Pottyondy. 

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2024. április 23. 21:46
-Baller pszichopatália. NERreg, mert kell valami bármi, ami gyűl,s akár ölet. Gyűlölet me go. YouTuber. Necces hálózati csövelőből házi csővelő.
Patika
2024. április 23. 20:16
Gusztustalan. Leginkább az, hogy mindkét lap úgy hivatkozza Potyondit, hogy a videóját nem teszi elérhetővé. Belőle akarnak élni a munkáját megillető hozamok nélkül. (durva hogy nem ő a qurva, de két fórumon is nyakon lett szúrva)
ipolypart2
2024. április 23. 20:13
Edinácska, észhez tért már? Ugyanis nem mert heti videót csinálni, mert a Magyar-szekta gyalázta azért, mert bírálni merte a Nagyvezírt. Vagy bocsánatot kért, vagy kell a pzzzz? Pont olyan , mint a barna alma: rothadt.
Szürke Testvérek
2024. április 23. 19:02
Ostoba Pottyondi! Az "előadásodra" minőségbiztosítási, köztisztasági és környezetvédelmi okokból nem kapsz időpontot. A szemét és a fekália nem való a közéletbe! Ugyanez vonatkozik Perintfalvira is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!