Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az oroszok minden választás előtt a spájzban vannak?

2024. május 17. 06:14

A „Jön a farkas!” kiáltása: ha túl sokszor és indokolatlanul hangzik el, elveszíti erejét.

2024. május 17. 06:14
Putin Meets Erdogan In Russia Amid Black Sea Tensions
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

Nyitókép: Contributor / Getty Images 

„A globalista elitek döntéshozatali központjaiban leporolták a hidegháborús kézikönyveket, reaktiválták a »nagy öregeket« és a nyugati világ minden fontos választása előtt »orosz beavatkozással«, de minimum egy orosz, vagy újabban kínai »szállal« riogatnak. Nincsen ez a júniusi EP-választás előtt sem másképp, jól jön ez a gumicsont a nyugati közvélemény figyelmének elterelésére, addig sem kell az elhibázott brüsszeli szankciók inflációnövelő hatásáról, vagy nyugati katonák Ukrajnába küldéséről beszélni.

A globalisták mindig másokat tesznek felelőssé kudarcaikért: ha jelöltjük nem nyer a választáson; ha a szankciók nem működnek; ha az Ukrajnának küldött »Game Changer« nyugati csodafegyverek nem hozzák el a várt áttörést; ha a szavazók hamar kiszeretnek a háborúpárti szivárványkoalíciókból, vagy ha nem osztják azt a nézetet, hogy »Ukrajnát a saját szavazók véleményétől függetlenül addig kell támogatni, ameddig ,szükséges«, így valahogy mindig előkerül az orosz beavatkozás, vagy az orosz propaganda bomlasztó hatása. 

Az fel sem vetődhet, hogy a globalista elitek politikája elhibázott és csak a társadalom egy szűk rétegének kedvez, leginkább a spekulánsoknak és nagy befektetési alapoknak, akik »pénzből csinálnak pénzt« és az általuk kitartott politikai, pszeudo tudományos és média elitnek, valamint a globalizáció nagyvárosokban lakó nyerteseinek. A hiba tehát mindig a »más készülékében« van.

Nagyjából egy évtizede visszatérő téma az »orosz beavatkozás« veszélye, ami hogy, hogy nem mindig az éppen aktuális választás előtt válik akuttá. Most éppen a cseh titkosszolgálatra jutott az a szerep, hogy az EP-választás előtti orosz machinációkra irányítsa a figyelmet. Félreértés ne essék, az ellenérdekelt hatalmak befolyásolási kísérletei ellen igenis fel kell lépni és a törvénybe ütköző tevékenységet egyetlen állam sem köteles tűrni.

A külföldi beavatkozással való riogatás azonban olyan, mint a mesebeli kisfiú »Jön a farkas!« kiáltása: ha túl sokszor és indokolatlanul hangzik el, elveszíti erejét.” 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­­k­e­­­l­­d­­ ­a­­­ ­­­s­z­e­x­­i­­ ­­­p­­­u­n­c­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
a-gyar-2
2024. május 28. 18:58
Nem kell itt Putyin . Amig a dzsentri barmok Brüsszelben megszállottan azzal vannak elfoglalva, hogy minnél több dzsendert fedezzenek fel addig a kínaiak azzal vannak megszállottan elfoglalva minnél több hidat, utat szupermodern várost épitsenek fel otthon és minnél több európai vállalatot, bankot stb. vegyenek meg vagy szorítsanak ki. De az EU-ban nincs fontosabb mint az, hogy a férfiak is szülhetnek. Az EU önmagától szünik meg. Nem kell itt Putyin. Elolvad lezüllik. Mint az egykori dsznetri réteg. Azt hitték, hogy valakik. Ment a nagyképű üres büszke duma, de a feltörekvő vállalkozók egy nemzedék alatt megették őket. Így van ez az EU és Kína esetében is. Különbség, hogy ez nem egy nemzedék hanem 10 ev alatt fog megtortenni. Az EU brüsszeli székháza majd egy kinai szupermarket lesz.
catalina11
2024. május 18. 11:09
Az oroszok minden választás előtt a spájzban vannak?" sőt, az orosz munkanyelvű bolgárok a Nemzetbiztonsági Hivatalban faggatják hazugságvizsgálóval a magyar biztonsági embereket..ja ez Gyurcsány alatt volt..
tizennyolcfok
2024. május 17. 12:06
"A „Jön a farkas!” kiáltása: ha túl sokszor és indokolatlanul hangzik el, elveszíti erejét." ugyanitt rég lejárt szavatosságú sorosozás és gyurcsányozás közpénzért eladó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!