Havas: Máig azt mondom, hogy helyénvaló kifejezés a cigánybűnözés (VIDEÓ)

2024. május 21. 08:45

Az újságíró szerint ugyanis annak „vannak speciális jegyei”.

2024. május 21. 08:45

Nyitókép: Youtube

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy a Fico elleni merénylet témát szolgáltatott a FrissHírek FullHD című podcastjának is. Havas Henrik a műsor elején elmondta, beszélt egy testőrrel, aki szerint szakmailag egészen érthetetlen, hogy a szlovák kormányfő kíséret nélkül odament a kordonokhoz és „tulajdonképpen felkínálta magát a gyilkosának”.

„Fico és Kalinak esetében két óriási gazemberről van szó” – hangsúlyozta Havas a Malina Hedvig-ügyet emlegetve, majd az újságíró megjegyezte, reméli, felgyógyul a szlovák miniszterelnök. Dömsödi Gábor megjegyezte, „megint a Viktornak lett igaza, hogy golyóálló mellényt hord”.

Annyira gáz, hogy Orbán a barátjának nevezte ezt a mocskos gazembert. Ez a Fico egy magyargyűlölő, senkiházi, gengszter, alvilági figura”

– hangoztatta Havas.

A beszélgetés során szóba került a „cigánybűnözés” kérdése is. „Én máig azt mondom, hogy ez egy helyénvaló kifejezés. Gönczöl Katalin is használta annak idején, mert ugyanis vannak speciális jegyek, amivel meg lehet különböztetni azt” – fogalmazott Havas.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. május 22. 07:33
De hát ha az...
iimre
2024. május 21. 23:34
"gebsi1 ➜ B_kanya 2024. május 21. 20:35 ébresztő kicsim, ha marad az álbaloldali/libsi összefogás (benne Magyar Péterrel) akkor takarodtok 2026-ban, ha Magyar külön indul, akkor marad a jelen felállás hogy az áljobboldali Fidesz bitorolja tovább a hatalmat 1/3-al....." Miről beszélsz, nyomorult? :DDD Ezt mondtátok 2022-ben is, aztán akkora verést kaptatok, mint még előtte sosem… :DDD
alexandrosz-2
2024. május 21. 18:29
A szarjankó vöröskatona fattyú kövér szerint be lehet tiltani ezt a szót a parlamentünkben. A zsidók sunyi csicskáiként használják a magyarok ellen a cigányokat a zsideszes gecik. Rohadjanak meg, cigányostól, zsidóstól.
catalina11
2024. május 21. 15:39
Illieral 2024. május 21. 10:06 Annyi tényszerű, hogy a cigányság problémája továbbra sincs megoldva, talán nem is lehet megoldani." dehogynem, maguk a cigányok tudják megoldani... "Az sokáig nem mehet, hogy a magyar vet, a cigány pedig arat szögezte le Lakatos Attila, és hozzátette: így nem lehet élni. A legkisebb munkát is el kell vállalni, de LOPNI tilos, mert abból csak a gyűlölet lesz, a cigányok elleni gyűlölet jegyezte meg. A rendszerváltás előtt is megvolt a lehetőség, arra hogy tanuljon, de százból CSAK KÉT CIGÁNY tanult, a többi nem. Most a gyerek hétfőtől péntekig bejár az iskolába, ahol megtanul számolni, olvasni, írni, de a szülő meg a nagyszülő a hétvégén KIVERI belőle a tudást mondta a borsodi cigányvajda."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!