Időjárás: mutatjuk, milyen idő lesz a hosszú hétvégén!

2024. május 16. 21:39

Mindenki tartsa magánál az esernyőjét.

2024. május 16. 21:39
null

Nyitókép: Képernyőkép/Köpönyeg

Szerdán záporok és zivatarok tarkították a napot, melyek jelentősebb mennyiségű csapadékot is hoztak, de csak lokálisan. Az országos esőzésekre azonban nem kell sokat várni, mert csütörtökön, de leginkább holnap, azaz pénteken már országszerte megjelennek a záporok és zivatarok, ráadásul nem elhanyagolható mennyiségű csapadékkal – olvasható a köpönyeg.hu-n. 

A csapadék szempontjából ambivalensen állunk, mivel sok területen nagyon kevés eső esett. A mostani kilátások szerint azonban a helyzet javulni fog. Az utóbbi napok és hetek már hoztak esőt, így az ország egy részén már a talaj nedvességtartalma is bíztató, de sajnos nem mindenhol. 

Hazánk nagyjából fele továbbra is aszályos terület, de most ez változhat.

Helyenként akár 40 mm körüli csapadékmennyiség is várható, ráadásul a hosszú hétvégén is elkísér minket az eső, igaz, valamivel kisebb intenzitásban. Cserébe rossz idő nem lesz, mert amikor kisüt a nap, akkor 28°C körüli maximumokkal is lehet majd számolni. 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­­k­­e­­­l­­d­­­ ­a­­ ­­s­­z­­e­x­i­­­ ­­p­­u­n­­c­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
toledi
2024. május 16. 21:47
"Hazánk nagyjából fele továbbra is aszályos terület, de most ez változhat." Az csak öntözéssel változhat.
toledi
2024. május 16. 21:46
Szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!