Így pusztulna el Budapest egy atomtámadás során (VIDEÓ)

2024. május 20. 19:37

Túlélnéd, ha Budapestr atomot dobnak? – tette fel a kérdést a Patrióta legújabb videójában Apáti Bence.

2024. május 20. 19:37

A Patrióta legújabb videójában Apáti Bence, a Megafon munkatársa felvázolta a legrosszabb forgatókönyvet, azt, hogy mi történne velünk, ha atomot dobbnának Budapestre.

Az összeállítás legelején a megmondóember elmondta, hogy 

sajnos mostanság megvan annak az esélye, hogy kitörjön egy atomháború”.

Apáti azzal folytatta, hogy „a nyugati elit napról napre egyre inkább elkötelezi magát egy háború mellett. Ma már hallani sem akar a békéről: csípőből elutasítja a megegyezést”.

„Az az érzésem, mintha  a baloldali politikusoknak fogalmuk sem lenne, hová vezetne egy globális háború. Egyre erősebb kijelentéseket tesznek” – hangzott el.

Majd felidézte, hogy Brüsszelben és Washingtonban még tovább mennek: képesek lennének atomfegyverekhez nyúlni. Elég csak Emmanuel Macron vagy Andrzej Duda kijelentéseire gondolni. 

Teljes döbbenet, hogy ma idejutott Európa vezető hatalma”

 – szögezte le.

Puszítás percről percre

Az összeállításban valamivel később Apáti Bence felidézte, hogy „a hidegháborús paranoia csúcspontján a szovjetek létrehozták a történelem legerősebb nukleáris fegyverét, a Cár-bombát. Ez a bomba 50 megatonás volt, ami azt jelenti, hogy 1,5 tonna TNT-robbanóanyagnak megfelelő erejű” – ismertette.

Majd lemodellezték, hogy mi történne akkor, ha valamelyik nagyhatalom „begőzölne”, és a Cárt ledobnák mondjuk az Operaházra. 

Elhangzott, hogy a zöld körrel jelzett területen belül a sugárzás minden élőlényt elpusztítana. 

Ha valaki mégis túlélné a robbantást, akkor rövid időn belül vérezni kezdene, mint egy zombifilmben”

15-30 napon belül mindenki meghalna a támadást ért területen belül vagy fertőzésben vagy daganatos betegségben. A végeredmény még súlyosabb lenne, mint a csernobili katasztrófa” – sorolta a műsorvezető.

„A tűzgolyó pedig mindent maga alá gyűrne és pusztítana 84 négyzetkilométeren elterülve. 

Buda nagy része azonnal megsemmisülne.”

(...) A Duna az élővilágával eltűnne, a víz kiapadna. A lökéshullám pedig elérné az agglomerációt Budaörs és Budakeszi is megsemmisülne. Sőt, még Vecsésen és Tökölön is érezni lehetne az Operaházra ledobott bomba erejét, ezen a körön belül gyakorlatilag lángra kapna minden éghető tárgy” – vázolta a legrosszabakkat Apáti Bence.

A rémisztő forgatókönyvvel operáló videót alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. május 21. 12:35
IDIOTÁK GYÜLEKEZETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tvingaren
2024. május 21. 11:30
Ez marha ovodasra sikeredett....
tetx
2024. május 21. 10:47
Ez az írás/videó kb pont olyan színvonalas mint a lenti szarlibsi kommentek: totális agyhalál.
gegrolla
2024. május 21. 10:14
Túlélném, mert kétezer km-re lakom tőle, de q-ra nem lennék boldog...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!