Közmunkára ítélte a bíróság a DK politikusát

2024. május 11. 16:13

A politikus fellebbez.

2024. május 11. 16:13
null

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

A soproni rendőrkapitány feljelentése nyomán a bíróság első fokon „gyülekezési törvénnyel való visszaélés” miatt hozott ítéletet Mészáros Dávid, a DK politikusa ellen, amiért a kegyelmi botrány kirobbanása után a kormányülés soproni helyszínének közelében kérdéseket próbált feltenni az Orbán-kormány tagjainak – áll a Demokratikus Koalíció közleményében.

„Azért ítélte a bíróság közmunkára, mert többek között arról kérdezte Orbán Viktor embereit, hogy legközelebb melyik pedofil bűnözőt akarják szabadon engedni, vagy milyen gyermekbántalmazási ügyeket tussoltak még el a bicskei pedofilügyön kívül” – írták.

Hozzátették, a Demokratikus Koalíció politikusa természetesen fellebbez a szólás- és gyülekezési szabadságot alapvetően csorbító döntés ellen.

(MTI)

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. május 12. 18:08
Van rágalmazás és van szólás szabadság. Két külön dolog, elvtikéim.
CirmoS
2024. május 12. 12:25
Helyes!! Egyébként pedig a magyargyűlölő, liberálnáci dollárcsürhe, és dollárkapcarongy sajtójuk szólás és véleményszabadságon a kérdésekbe , csomagolt ' hazudozást, valamint a rágalmazást és mocskolódást érti! Ez így nincs jól! Ezzel kezdeni kellene végre valamit! Így a 4. 2/3 után!
evpus
2024. május 12. 06:45
Helyes. Azt képzelik, ők mindent megtehetnek.
EX_Terminator
2024. május 12. 02:17
KI FOGLAK CSINÁLNI NEM PEDIG MEGTANULNI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!