Menczer: A kormánypártok félmillió aláírást gyűjtöttek (VIDEÓ)

2024. május 03. 16:41

Második szakaszába lépett a kampány.

2024. május 03. 16:41
null

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

Menczer Tamás államtitkár a Facebook-oldalára feltöltött videóban jelentette be, új szakaszába lépett a kampány. „Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát” – jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója. Az államtitkár elmondása szerint a Fidesz-KDNP összes vezető politikusa járni fogja az országot a következő hetekben, fórumokat, kampánygyűléseket szerveznek majd. 

Mindenkivel szeretnénk találkozni, mindenkivel szeretnénk beszélni, mindenkinek meg akarjuk adni a lehetőséget, hogy támogassa a béke hangját” – mondta, majd azzal folytatta, hogy folytatják a standolást, 1200 helyen gyűjtik a további aláírásokat. Hozzátette, „Gyurcsány Ferencék tegnap bejelentették, hogy hatvanezer aláírást gyűjtöttek. A kormánypártok félmilliót.

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. május 06. 07:30
Csak?
llnnhegyi
2024. május 03. 19:51
Ez 2x annyi,mint a jelenlegi állapotában a TISZA Párt mellett tüntetők száma. Itt rögzítve vagyon ám!
Lajoss
2024. május 03. 19:34
Tomika,elájulok ezektől a számoktól…de miért kell dugdosni Bástya elvtársat? Az a rengeteg kordon…mitől féltek,nem értem…😉
Tommaso
2024. május 03. 19:11
"Gyurcsányék hatvanezer aláírást gyűjtöttek, a kormánypártok félmilliót.” Úgy tűnik, a Fidesz nem választást, hanem aláirásgyújtést akar nyerni, Talán összejön nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!