Németh Balázst kérték fel a közmédia választási vitaműsorának egyik műsorvezetőjének

2024. május 21. 11:31

Egy estére visszatér a képernyőkre a híres riporter.

2024. május 21. 11:31

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Meglepetésre, egy estére visszatérhet az M1 képernyőjére Németh Balázs, rajta kívül pedig Novák Katalin volt kommunikációs igazgatója, Volf-Nagy Tünde vezetné a tévévitát. – írja a Media1.

Jövő csütörtökön, május 30-án este tartja az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató a június 9-i európai parlamenti választásokat megelőző élő televíziós választási vitaműsorát az EP-listavezetők számára – értesült a Media1. 

Németh Balázs neve sok embernek lehet meglepetést, hiszen ő már mintegy másfél éve nem az MTVA alkalmazottja. Németh Balázs 2015-től volt az M1 Híradó egyik legfontosabb arca, majd 2022 augusztusának végén, saját kérésére távozott az MTVA-tól, ahol addig az M1 Híradó műsorvezetője volt. Ezután az atlétikai vb-t szervezető cég vezérigazgatója volt.

Németh Balázst azért kérhették fel a választási tévévita vezetésére, hogy pályáját sportriporterként kezdte – márpedig a választási vitákat Magyarországon és külföldön is általában a sportkommentátorok vezetik a vitákat.

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 21. 19:56
Ha ma lennének a választások, a DK eggyel, a FIDESZ HÁROMMAL kevesebb képviselőt küldhetne az Európai Parlamentbe, mint korábban. Tehát lassan beérik a FIDESZ rengeteg botránya, felnyilóban a magyarok szeme. Viszont a folyamatosan gyalázott TISZA-párt HÉT képviselői helynél tart. Három további párt közel van az 5%-os küszöbhöz, ami 1 helyet jelent.
Tommaso
2024. május 21. 19:56
"Németh Balázst sportriporteri múltja miatt kérték fel a választási tévévita vezetésére' állitja a fideszes sajtó. Valójában a FIDESZ iránti elfogultsága volt az ok, hiszen éveken át hirek helyett hamis hazug kormánypropagandát nyomott a FIDESZ által megszállt Köz-TV-ben,
victory
2024. május 21. 19:38
Volf-nagy jobb lenne. Mp úgyis fosik elmenni, már keresi a kifogásokat.
catalina11
2024. május 21. 15:45
Úgy tűnik a fideszes politikusok egyszerűen félnek homogén környezetben megnyilvánulni. Negatív üzenetek, rejtett kampánygyűlések, a nem kifejezetten kormánypárti médiumok teljes elkerülése." hát johndoe, szinte minden héten van kormányinfó, ahol a libsi rágcsálók próbálnak fogást találni a kormányon.. Hol volt ilyen Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai idejében? és hol van most, az igazán ki-befogadó Karácsony Nemtudomka portáján? szóval, ki fél itt igazán Johndoe elvtárs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!