Új nap, új felmérés Magyar Péterről: ismét magasabb polcra pakolnák a baloldal üdvöskéjét

2024. május 05. 16:54

A Republicon szerint most Gyurcsányékkal pacsizhatna az anyák napján is tüntető Magyar.

2024. május 05. 16:54
null

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

Az utóbbi hetekben meglehetősen felkorbácsolták a kedélyeket a megjelent közvélemény-kutatások, ugyanis nem elég, hogy a kutatócégek sokszor egymásnak erősen ellentmondó eredményeket publikáltak, de a legtöbb közelmúltban publikált mérés szerint Magyar Péter új pártja alaposan felforgatta az erőviszonyokat a baloldalon. 

Ebbe a sorba illik bele a Republikon friss kutatása is, amely szerint Magyar Péter pártja gyakorlatilag pár hét alatt behozta az MSZP-DK-Párbeszéd szövetséget, és jelenleg fej-fej mellett állva küzdenek a vezető ellenzéki párt pozíciójáért. A felmérésből az is kiderült, hogy 

Jakab Péter pártjának nem sikerült összegyűjteni az EP-választáson történő induláshoz szükséges 20 ezer aláírást. 

A közelmúltban publikált kutatások fogadtatása azonban koránt sem kritikátlan. Ahogy lapunk korábban megírta, a legutóbbi például Hont András szállt bele a Pulai András-féle Publikus új kutatásába, amely szintén azt jelezte, hogy fej-fej mellett áll a TISZA Párt és a DK-MSZP-Párbeszéd-Zöldek.

„Fogadjunk, hogy hiányérzeted volt!” – fogalmazott a Publicus kutatása kapcsán a közösségi oldalán Hont András, majd hozzátette:

De semmi baj, itt a Publicus kutatása a Népszava megbízásából!”

Végül ironikusan megjegyezte, hogy „zárul az olló!”. Utalva ezzel a Publicus eddigi talán legnagyobb mellé nyulasára, mikor is 2022-ben fej-fej melletti eredményt prognosztizáltak a választásokra az ellenzéki összefogás és a Fidesz között, majd Orbán Viktor pártja minden korábbinál nagyobb arányú választási győzelmet ért el, megszerezve a kétharmados felhatalmazást.

Ahogy a Mandiner megírta, Magyar Péter mai napon testőrök gyűrűjében megérkezett Debrecenbe, hogy az országjárása keretében megtartsa a soron következő nagygyűlését. Magyart már a Debrencenbe tartó vonatúton sem lehetett megközelíteni. A 444 beszámolója szerint, Magyar testőrei „önkéntes kalauznak” csaptak fel, és önkényesen megállítottak és „igazoltattak” mindenkit, aki megpróbált Magyar Péter közelébe férkőzni.

A Republikon legfrissebb kutatás szerint a Fidesz EP-listája 42, a DK-MSZP-Párbeszédé 24, a Tisza párté 23 százalékon áll.

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Deák Dániel

Facebook

Idézőjel

Hányszor lehet ezt még eljátszani?

***

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bikmakk
2024. május 09. 17:37
"mellé nyulasára" Szuper.
Obsitos Technikus
2024. május 09. 06:23
A szar az szar marad a stelázsi tetején is.
Cyklon
2024. május 06. 09:55
Ez a magyar péter egy perverz patkány. A Nyugat ezzel a patkánnyal akarja megrontani Magyarországot, akárcsak a másik patkány mzp esetében. VIGYÁZZATOK!
2024. május 06. 05:06 Szerkesztve
Hülyeség. A Fidesz, szavazói olvadása mellett, a 25 éve változatlan vezetésű ellenzéki pártokat riogatja Magyar Péterrel. Magyar Péterrel aki a hatalmával visszaélő, NER program lakossági támogatásával visszaélő fideszes politikusok és orbán establishment, önmaga által deklarált, ellensége. De várjuk meg a szavazást, hogy lássuk ki mennyit veszít. Az biztos, hogy MP nem az a szamárbőrön heverésző, egy tenger gyümölcsi ebédért Rómába repülő Hasimodu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!