Amerikából kívánt boldog nőnapot Orbán Viktor (videó)

2024. március 08. 18:20

A videón Donald Trump is megszólal.

2024. március 08. 18:20
null

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

***

Orbán Viktor amerikai útja miatt a szokásostól eltérő módon a tengeren túlról kívánt boldog nőnapot a Hölgyeknek. A Facebook-oldalára feltöltött videón Donald Trump is megszólalt.

A rövid, egyperces videóban Donald Trump arról beszélt, hogy az amerikai nők lenyűgöző kitartásról, bátorságról és odaadásról tettek tanúbizonyságot. „A mostani nemzedék pedig ezeknek a titánoknak az örökségét viszi tovább. Csak akkor leszünk képesek újra naggyá tenni Amerikát, ha a nők képességeit teljes egészében társadalmunk javára fordítjuk. 

Ez a kifejezés eddig nem hangzott el, de csak a nők teljes kibontakozásával van lehetőség arra, hogy Amerikát újra naggyá tegyük” 

– mondta a korábbi elnök.

Ezt követően Orbán Viktor szeptemberi, Demográfiai Csúcson elhangzott beszédéből hallhatjuk a vonatkozó részt, miszerint Magyarországon valójában a nők tartják össze a családokat. 

Fantasztikus az a teljesítmény amit a magyar anyák nap mint nap letesznek az asztalra. Munkába járnak, karriert építenek, állják a sarat a versenyben, mindenki ügyes-bajos dolgát észben tartják és adnak a világnak valamit, amire ma a legnagyobb szükség van: a feltétlen szeretet. Ez a magyar családpolitika legfontosabb tanulsága. Ha jövőt akarsz a hazádnak akkor az édesanyákat kell támogatnod” 

– fogalmazott a magyar miniszterelnök.

A videót itt tekinthetik meg:

 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 09. 12:03
Két bohóc…🫢
Selamat
2024. március 09. 11:13
A nőknek pont arra van most a legnagyobb szükségük, mint amire a férfiaknak. BÉKÉRE! Úgyhogy hajrá Orbán, hajrá Trump!
2024. március 08. 22:49 Szerkesztve
Mindez nagyon szép és nagyon jó Vitya!De akkor miért kúrogattad éveken keresztül N.-K.Esztert,miközben a feleséged nevelte a gyermekeidet?Mert egy szar alak vagy?
Patika
2024. március 08. 20:47
A videót itt tekinthetik meg: :?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!