A félreértések elkerülése végett

2016. március 19. 11:22

Tóth Rita
Facebook

A nemzetközi ‪#‎winelover‬ közösség se nem hagyta jóvá, se nem adta áldását a Winelovers név használatára a szóban forgó hazai rendezvénysorozatra.

Az alábbiakban Tóth Rita közleményét közöljük Tábor István, a Winelovers rendezvényeket szervező Trinety Media Kft. tulajdonosa lapunkban megjelent levelére reagálva. Tábor következőket írta a Winelovers-Winelover-kapcsolatról:

„Kézdy Facebook oldalán többen a Trinety Media Kft. #winelover „névvel való visszaélését” is bírálták. A Winelovers rendezvényszervező csoport első kampányának indulása előtt ugyanakkor egyeztetett Gabrovits Lottéval, aki abban az időben a #winelover közösség magyarországi vezető személyisége volt. Gabrovits akkori levelünket továbbította Luiz Albertonak, a #winelover alapítójának, aki részletesen választolt a kérdésekre, és áldását adta a névhasználatra.”

Következzék tehát Tóth Rita nyilatkozata.

„Félreértések elkerülése végett és Luiz Winelover Alberto kérésének megfelelően szeretném egyértelművé tenni, hogy a nemzetközi ‪#‎winelover‬ közösség se nem hagyta jóvá, se nem adta áldását a Winelovers név használatára a szóban forgó hazai rendezvénysorozatra. 2014 februárja óta a közösség kinevezett nagykövete Tóth Rita, Nemzetközi Borakadémikus. További info hamarosan...”

Tóth Rita posztja alatti hozzászólásában ezt Luiz Alberto is megerősítette.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://bor.mandiner.hu/trackback/21282