Make wines without adding shit

2016. szeptember 12. 10:59

Kovács Antal
Pinceáron-hírlevél

Biztos voltam benne, hogy kézműves borászok mindenfelé tevékenykednek, alkotnak a földön és íme: igazam volt!

Biztos voltam benne, hogy kézműves borászok mindenfelé tevékenykednek, alkotnak a földön és íme: igazam volt! Nem oly régóta, ám egyre intenzívebben használom az Instagram közösségi oldalt (kovacsantalsommelier néven). Az elején csodálkoztam, hogy bár posztoljak magyarul, az első "lájkok" rendre Texas, Kalifornia és Ausztrália területéről érkeznek. Ilyenkor persze mindig vakarom a fejem, majd ránézek az "elkövetőkre", hogy kik is lehetnek. Nem fogják kitalálni: kézműves borászok, illetve ilyen borokat preferáló sommelier-k. ;) Szóval érkeznek a tetszés nyilvánítások - főleg - a föld távolabbi pontjairól. Ez egyrészt jó hír; nem vagyok egyedül a golyóbison. Másrészt nem túl jó hír, de ezt most hagyjuk...

A lényeg. Ma "lájkolt" egy fiatalember Ausztráliából, akinek elolvastam a bemutatkozó sorait és igencsak jó kedvre derültem: "I have a vineyard in the Otway's, Australia. I grow my grapes organically and make wines without adding shit." www.chevrewines.com Nos, lehet, hogy én picit finomabban fogalmaztam volna, de őszintén? Van a srácban spiritusz, nekem bejön a stílusa. Részemről like chevre_wines !

A bejegyzés trackback címe: http://bor.mandiner.hu/trackback/24570