Vissza kell venni Mészáros új tokaji birtokát

2017. március 14. 09:03

Szigetvári Viktor
Sajtóközlemény

Kormányváltás után Mészáros Lőrinc új tokaji birtokát is vissza kell venni!

„Mészáros Lőrinc az új tokaji borbirtokával is csak Orbán Viktor és családja vagyonát gyarapítja. Az Együtt választási programja szerint kormányváltás után vissza kell venni az ellopott vagyonokat, kárpótlást kell nyújtani a Fidesz áldozatainak, mert csak így lehet megteremteni Magyarországon a demokráciát.

Az Átlátszó arról számolt be, hogy Mészáros Lőrinc személyesen vette át annak a tokaji borászatnak a testvércégét, amelyet családi vállalkozása tavaly év végén szerzett meg. Szigetvári Viktor szerint Orbán Viktor strómanjaként vette meg Mészáros Lőrinc az újabb tokaji birtokot a miniszterelnök családjának. Ez azonban nem jár nekik, hiszen nem dolgoztak meg érte becsülettel.

Az Együtt választási programja szerint igazságtétel nélkül nem lesz sem demokrácia, sem becsület, sem pedig tisztességes piaci verseny Magyarországon, ezért az ilyen, lopott vagyonokat az államnak vissza kell vennie. Az Orbán-Mészáros családok által ellopott vagyon, földek, kastélyok, birtokok, az elnyomó és tolvaj rezsim bukása után automatikusan és jogszerűen vissza kell, hogy szálljanak a népre.

Kormányváltás után vissza kell venni tőlük az összelopott vagyont, majd ebből kell kárpótolni a meglopott földbérlőket, és trafikosokat, valamint a megalázott rendőröket, tűzoltókat, bírákat, és tanárokat.”

*

Szigetvári Viktor, az Együtt politikusának sajtóközleménye.

A bejegyzés trackback címe: http://bor.mandiner.hu/trackback/29146