A Sziget fesztiváljain idén is lesz palackozott fröccs

2017. május 13. 10:26

Kétszer olyan jól fogyott a tavalyi nyári fesztiválokon a palackozott rozéföccs, mint a szintén palackozott illatos fehér.

2017. május 13. 10:26

Vasuta Gábor, a palackozott fröccsét szabadalmaztató üzletember a Mandiner.borral tudatta, hogy a tavalyi sikert követően idén is ott lesz terméke a nagyobb hazai fesztiválokon:

Egy új magyar termék volt tavaly a zenei fesztiválok slágere, ami a Telekom VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon, a STRAND Fesztiválon, a B.MyLake-en is sikert aratott, és meghódította a Sziget közönségét. Idén ismét erre készül. Több mint negyvenezer palack, azaz húszezer liternél is több fogyott el a finom, behűtött Vasuta Fröccsből a tavalyi zenei fesztiválokon. A fiatalok kedvence a Kékfrankosból készült rozé volt, ebből kétszer annyit ittak, mint a Cserszegi fűszeresből készült fehérből.

Imádták az ízét, azt, hogy visszazárható a palack, és magukkal vihetik a koncertekre, programokra. Nem kell rá várni, hiszen készen van, a minősége mindig megbízható, és nem spórolták ki belőle a bort: több mint a fele tiszta, jó minőségű, hazai földön szüretelt szőlőből gondos magyar borászok által készített bor. Ezen kívül nincs más benne, mint víz és széndioxid. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, adalékanyagot, tartósítószert, semmi egyebet!

A Vasuta Fröccs elnevezését feltalálójáról, Vasuta Gáborról kapta, aki azon bosszankodva, hogy egy étteremben a vacsorához nem kapott jó fröccsöt, kigondolta, hogyan lehet bárhol, bármikor biztosítani ezt az italt megfelelő minőségben. A gyártási technológiát bejegyezte az Artisjus jogvédő iroda és nyilvántartásba vette a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a termék védjegyoltalomban részesül. A szabadalom 28 európai tagállamban is elsőbbségi szabadalmat élvez. A Vasuta Fröccs megkapta a Hungarikum védjegyet is, és kikerült a fővárosi fürdők és strandok éttermeibe, büféibe, valamint több áruházlánc polcaira is.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik