Csalódtak a szervezők Lagzi Lajcsiban, nem szólt nekik, hogy börtönbe vonul

2023. április 27. 11:19

Milliós veszteséget okoz Lagzi Lajcsi börtönbe vonulása.

2023. április 27. 11:19
null

Több szórakozóhely-tulajdonost sem tájékoztatott Lagzi Lajcsi, hogy április 26-án börtönbe vonul. A koncerteket le kellett mondani, az előre megvett jegyek árát visszafizetni, ami több milliós kiesést jelent a szervezőknek – írta meg a Bors

„Megmondom őszintén, hogy nagyon csalódott vagyok. Lajcsi nem csak engem, de a közönségét is cserbenhagyta, hiszen nem szólt senkinek arról, hogy mikor megy be. Május elejére szerveztünk egy bulit. Igaz, csak szóban állapodtunk meg, vagyis nincs szerződésünk, de így is bíztunk egymásban, így elkezdtem értékesíteni a jegyeket”  – nyilatkozta a lapnak az egyik csalódott bár tulajdonos. 

Egy másik szervező arról beszélt, hogy májusra egyeztettek le szóban egy fellépést Galambos Lajossal, aki nem beszélt arról, hogy addigra esetleg börtönben lesz, a szervező pedig udvariasságból nem akarta firtatni a kérdést. 

Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. április 28. 06:50
Fújjad a jerikói harsonát, Jelezze a fogház ostromát, Úgy szóljon az a híres harsona Mint még soha. Pankotai is annyira fújta Hogy a billentyű közé szorult, Mint Zelenszkij ujja. Fújta az ÁVH-s nótát, Somogyi írta a kottát. Néhol ugyan hamis volt, De nem csak hamis, szar is volt.
krampus
2023. április 28. 01:10
A Sittes Dariodoban tobb penz van!
Csomorkany
2023. április 27. 23:10
Azért Darwin-díjas az, aki megegyezett a Lajcsival.
5m007h 0p3ra70r
2023. április 27. 19:18
Lalikát leszopatták, ez a napnál is világosabb. Volt egy időszak mintegy 10 éve, amikor bűnözői csoportok celebekre specializálták magukat. Jelenleg is több hasonló ügy fut bíróságokon, celebarc, nagy zsozsó, pénz eltűnik, celeb marad, elkövetők nincsenek. Lalika viszi a balhét, de annyira nem hülye, hogy ne csináljon belőle profitot magának, valamiből tejelnie kellett. Ő csak menti magának amit tud. Egyébként okosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!