Csercseszovot megtalálták a Fradi-szurkolók, már az utódját is megnevezték

2023. április 09. 12:48

A Fradi utolsó tíz meccse: egy győzelem, négy döntetlen, öt vereség. Kiakadtak a drukkerek.

2023. április 09. 12:48
null

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a labdarúgó NB I 26. fordulójában a listavezető Ferencváros 3-2-re kikapott a Paks vendégeként, a legutóbbi nyolc bajnoki meccsükből pedig csak egyet nyertek meg. Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző kereszttűzbe került a szurkolóknál, írják.

A Fradinak újabb vereségével hat pontra csökkent a az előnye a második Kecskeméttel szemben, a Paks maradt a harmadik a tabellán. A lefújás után a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a sajtótájékoztatón így értékelte a találkozót:  „Ehhez hasonló meccsre készültünk, tudtuk, hogy a Paks szeret hosszú labdákkal dolgozni. Egy sajnálatos szituációból büntetőt kaptunk, majd egy piros lapot, ennek ellenére is küzdöttünk, de ma nem tudtunk pontot szerezni. Nehéz megmondani, hogy miért nem tudtuk folytatni a megkezdett játékunkat, nyilván erről az ellenfél is tehetett.

az összes szerzett pontunkat magunknak köszönhetjük, ahogyan a vesztett pontjainkat is. Örülünk annak, hogy a sérültjeink elkezdtek visszatérni. Küzdünk tovább!”

Hangsúlyozzák: a Fradi szurkolói némileg máshogy látják a dolgokat, ahogy ez a kommentekből is kiderül. Itt ráadásul a visszafogottabb hozzászólásokat tüntetjük fel:

„Most először gondolom azt, hogy

Ha nem leszünk bajnokok, akkor Csercseszovot el kell küldeni, ne legyen így.”

„Ez már sajnos nem gödör, hanem szakadék.”

„Szedjük mar össze magunkat! Hol a csapat? Hol az edző? Hol a motiváció? Lassan mar a bajnoki cím is kérdéses! Jövőre európai csoportkor így? Gyerünk mar fiúk, ne csináljunk bohócot magunkból!”

„Ébresztő! Nem vigyorogni kell, Csercse! Felelősséget vállalni és felébredni! Világ szégyene lesz, ha innen elbukjátok a bajnokságot!”

„Hová tűnt az őszi csapat? Nagy az a mellény, de nagyon!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
igazmagyar
2023. április 11. 18:37
Nem kell szépítgetni a dolgokat! Ennyi "sztár" játékossal szégyen gyalázat a teljesítmény. Nem a focistákat kellene analizálni, hanem az a helyzet, hogy az edző nem tud jó taktikát kitalálni. Lehet, hogy bajnokok leszünk, de a mestert haza kellett volna küldeni. E helyett meghosszabítják a szerződését. Európában az esélyünk nulla.
OrangeOrder
2023. április 10. 12:05
Nem vagyok fradista, mostanában a Kecsónak meg a Paksnak szurkolok az Emmbéeggyben. A lényeg: minél kevesebb néger és külföldi! De azt hozzá kell tenni, hogy a zsoldosokkal felálló Fradit öröm volt nézni, ahogy kipicsázták a pánszlovánokat Pozsonyban 4:1-re :DDD
nuknuk
2023. április 10. 11:57
A kuplerájban a "lányokat" kell cserélni. A Fradi esetében azt a rakás négert.
Biki
2023. április 10. 09:02
Csak így tovább ... Mármint a következő 10 meccs is lehet 1-4-5 ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!