Lagzi Lajcsi szervezete legyengült, alig evett

2023. május 05. 13:23

Ügyvédje szerint ezért kellett a berettyóújfalui börtönkórházba szállítani.

2023. május 05. 13:23
null

Továbbra sem egyértelmű, hogy meddig kell a berettyóújfalui kórházban maradnia Galambos Lajosnak, akit a hónap elején szállítottak át a baracskai börtönből. Lagzi Lajcsi két hete vonult be, hogy megkezdje három év hat hónapos büntetését. Korábban az áram-, víz- és gázlopás miatt elítélt zenész többször is halasztást kért rossz egészségi állapota miatt, ám ezeket első-, majd másodfokon elutasította a bíróság. 

A Bors szerint a zenész a rácsok mögött töltött egy hete alatt alig vett ételt magához, többek között ezért – illetve az alapbetegsége miatt – került olyan egészségi állapotba, ami indokolta a kórházi ellátást. Dr. Csontos Zsolt, Lajcsi védője szerint ügyfele legyengült, több vizsgálatot is végrehajtanak rajta. Állítólag már pénteken lesz arról hír, kiengedik-e és visszaviszik-e Baracskára a muzsikust. 

– jelezte a védő.

Nyitókép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalazirozsaa
2023. május 09. 23:16
Unalmas már ez a mindennapos hiszti ....
Atszoktatottbalkezes
2023. május 06. 17:17
Settenkedő vihetne neki szalámit.
Paxillus
2023. május 06. 11:25
Könyörgöm engedjék már haza a 20 szobás villájába ezt a pöcst, hogy elolvassahassa az összes róla megjelenő szánalmat ! Ez a kínlódás méltatlan . Szedd össze magad lajos ! https://www.youtube.com/watch?v=_s5-0cUCQOQ
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2023. május 06. 08:05
Azt hiszi a hülyéje hogy a börtönben nem láttak még ilyen cigány szimulánst? Nem olyan jó hely az a börtönkórház, majd megtanulja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!