Börtönkórházba vitték Lagzi Lajcsit

2023. május 03. 12:40

Hallottam a hangján, hogy nincs jól – mondta az ügyvédje.

2023. május 03. 12:40
null

Egy hete vonult a baracskai büntetésvégrehajtási intézetbe Galambos Lajos, hogy megkezdje három év hat hónapos büntetését. Korábban az áram-, víz- és gázlopás miatt elítélt zenész többször is halasztást kért rossz egészségi állapota miatt, ám ezeket első-, majd másodfokon elutasította a bíróság. 

Ügyvédje a Blikknek elárulta, kedden védencét a berettyóújfalui börtönkórházba szállították. Dr. Csontos Zsolt tájékoztatása szerint hallani Galambos Lajos hangján, hogy nincs jól. 

– fogalmazott a védő, aki elárulta, Lagzi Lajcsi súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába is. Azt mondta, nem tudja, meddig lesz ott Galambos. 

Kiderült továbbá az is, hogy Lajcsival nagyon korrektül bánnak a rácsok mögött, mindenki normálisan viselkedik vele. 

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2023. május 04. 06:37
Ez a fószer mekkora képmutató. Előtte még vígan trombitált beteg tüdővel . Amikor bevonult a dutyiba akkor már a palackot is vitte. Mit simogatják. Aki bűnös fizessen. Ez vonatkozik mindenkire .
pepu
2023. május 03. 21:33
Annak idején a Hal a tortán vagy valami hasonló vendégeskedő műsorban ez a köcsög sehol se evett. Már vártam ezt az éhség hókuszpókuszt.
szóda
2023. május 03. 19:50
Sokan meghalnak a börtönben betegség miatt. Attól hogy beteg valaki és letöltendőt kapott az nem jelenti azt hogy luxuskórházba vonul. A börtönkórházban majd ellázják és visszahelyezik a börtönbe.
fahej
2023. május 03. 19:06
Hisztizik a cigány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!