VV Zsolti szerint a kis falvakból előbb elmenekülnek a melegek, és csak utána mernek coming outolni

2023. május 20. 11:41

„Nagyon fontos különválasztani ilyen szempontból a nagyvárost és a vidéket. Nagyvárosokban nem annyira ciki” – véli az influenszer.

2023. május 20. 11:41
null

Megkérdezte a Blikk Osváth Zsoltot, alias VV Zsoltit, hogy szerinte mennyire homofób a magyar társadalom. Elmondása szerint közszereplőként a homofóbia maximum csak olyan szempontból érinti, amikor különböző helyszínek visszamondják az esküvőjét, az utcán kevésbé találkozik ilyen dolgokkal. 

Ezután kitért arra is, hogy az elfogadás terén Magyarországon „még messze vagyunk a céltól”.

„Azt kell, hogy mondjam, hogy valamelyest javult, de korántsem értük el a célt. Nehéz, mert az, hogy b*zi meg r*tyi még mindig olyan szitokszók, amit pejoratív értelemben nem biztos, hogy szeretnék hallani. Nagyon fontos különválasztani ilyen szempontból a nagyvárost és a vidéket. Nagyvárosokban nem annyira ciki.

Nagyvárosokban szerintem ez könnyebben vállalható. Viszont a kis falvakban... Onnan inkább előbb elmenekülnek vagy eljönnek az emberek, és utána vállalják fel. Ami azért valamelyest érthető

– fejtette ki.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiss János 7475
2023. május 21. 23:35
"Még messze vagyunk a céltól". Nos, a gond ez. Nekik még mindig céljaik vannak. Azt hittem a cél a tolerancia, vagyis, hogy nem értünk egyet, de nem bántjuk őket (mondjuk ez általánosságban mindig megvolt). Sajnos nekik ezen túlmutató céljaik vannak. Nekünk pedig a célunk az, hogy azok ne teljesedjenek. Végre meg kell fogalmazni, ki kell mondani és hangoztatni kell! Ez az életforma nem természetes. Toleráljuk, de nem hagyjuk, hogy ezt propagálják, főleg nem a gyermekeinknek!
istvanpeter
2023. május 21. 10:59
Hát persze, a normális emberek nem szeretik az undorító agybeteg dolgokat, pláne ha még állandóan a képükbe is nyomják azokat.
Anonymtalan
2023. május 21. 10:35
Mi a fenének kell "coming out"-olni? Légy boldog 4 fal között! Más se szexel utcán.
krampus
2023. május 21. 10:04
Ki a fenet erdekel ez a sok buzerans? Ezt a temat a buzik toljak allandoan a kepunkbe, mar irtora kezdem unni. Regebben ugy voltam vele, hogy hadd vonulgassanak, de mara mar tultoltak az egeszet. Vissza kene baszni oket a closet melyere, a dilihazakba, ahonnan elobujtak! Sok agyi beteg barom. En se jovok allandoan a szexualis beallitottsagommal, de ezeknek allandoan ez a tema! Amit megertek, mert a beteg embernek allandoan a betegsege jar az agyaban! Viszont akkor menjenek orvoshoz vele, ne buszkelkedjenek azzal, hogy agyilag betegek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!