Buszt robbantottak Izraelben

2012. november 21. 12:46

Egy merénylő szerdán felrobbantott egy autóbuszt Tel-Aviv központjában – jelentette az izraeli katonai rádió.

2012. november 21. 12:46

A szemtanúk szerint dél körül egy gyanús férfi szállt fel egy nagyobb tárggyal a 61-es számú – Tel-Aviv és Petah Tikva között közlekedő – járatra, majd csomagját hátrahagyva sietve leszállt. Távozása után az autóbusz felrobbant.

A mentőszolgálat 17 sebesültet szállított a közeli Ihilov kórházba, közülük ketten súlyosan sérültek – közölte az izraeli katonai rádió. A rendőrség képviselője bejelentette, hogy nem volt előzetes információjuk egy készülő merényletről, de a Gázai övezet rakétatámadásainak beszüntetésére nyolc nappal ezelőtt indított hadművelet miatt fokozott készültségben állnak.

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pokerfacer
2012. november 21. 23:21
Egy zsidrák se döglött? Mondjuk kettő még függőben, ott még beüthet a joker...:-))
FOB
2012. november 21. 20:34
Ja egy fontos dolog: Ha a Milo Peled nevű békeaktivista apja nem fog fegyvert 1948-ban és 67-es háborúban, akkor a kis Miloka ma nem mondhatná el a véleményét. Azokon az elkötelezett, a hazájukért fegyvert fogó Izraeli állampolgárokon (nem csak zsidókon, de arabokon is) múlik az államuk léte, akik elsősorban nem moralizálással vannak elfoglalva, hanem teszik a dolgukat. Amúgy javaslom nézd meg egyszer mik mennek mondjuk a Memri TV-ben. Gyerekműsor?!: http://www.youtube.com/watch?v=g3gOVnDnI4s
USsange
2012. november 21. 19:17
"Miko Peled béke aktivista leplezi le a palesztin-izraeli konfliktus körüli tévhiteket. Zsidóként a palesztinok jogaiért és a békés egymás mellett élésért harcol." https://www.youtube.com/watch?v=-IVKoUcclYo Azt kell mondanom, már akit érdekel a téma, hogy ez Kötelező Darab! A "jogos háború" összes érvét kilövi ez az ember, aki egy izraeli táborok fia.
Ganyé
2012. november 21. 18:21
A Fagyi vissza nyalt...A terror népe nem szereti ha őket éri terror támadás...majd ha ráérek még meg is sajnálom majd őket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!