Megerősítheti a kormány az ukrán határellenőrzést

2016. május 23. 08:48

Eddig a cigarettacsempészet és a tiltott határátlépések miatt volt intenzív az ukrajnai határőrizet, ám ha ott is megjelennek a migránsok, akkor még szigorúbb határellenőrzést vezetnének be – nyilatkozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en.

2016. május 23. 08:48

Az ukrán-magyar határon jelenleg is intenzív határőrizeti rendszer működik, ám ha ott is megjelennek illegális bevándorlók, további intézkedéseket tesznek a határszakasz védelmére – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Bakondi György hozzátette, ezen a szakaszon eddig elsősorban a tiltott határátlépések, valamint a cigarettacsempészet visszaszorítása érdekében dolgoztak.

Arról is beszélt, hogy a világ titkosszolgálatai kiemelt figyelemmel kísérik a migrációs mozgást és a terrorfenyegetettség növekedését, mivel a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság és a Tour de France kerékpáros bajnokság alatt előfordulhatnak terrorcselekmények.

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. május 23. 12:54
A szerbhatáron is meg van "erősítve", mégis úgy jönnek "illegálisan" meg "legálisan", mint a pelyva. Rágondolni is rossz, hogy mi lenne akkor, ha nem lenne "megerősítve"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!