Romániába látogat a francia miniszterelnök

2017. június 09. 10:59

A román miniszterelnök arról számolt be franciaországi látogatását követően, hogy hamarosan Romániába látogat a francia miniszterelnök Edouard Philippe.

2017. június 09. 10:59

Romániába látogat a közeljövőben Franciaország miniszterelnöke, Edouard Philippe, jelentette be csütörtökön a párizsi munkalátogatáson tartózkodó Sorin Grindeanu miniszterelnök.

Meghívtam Romániába a francia kormányfőt. Vannak közös politikai tapasztalataink – ha fogalmazhatok így–, ő is a helyi közigazgatásból érkezett. A közeljövőben Romániába látogat, hogy megerősítsük a román-francia kapcsolatokat” – nyilatkozta Grindeanu Románia párizsi nagykövetségén, franciaországi munkalátogatásának végén.

Sorin Grindeanut csütörtök reggel fogadta hivatalában Edouard Philippe nemrég kinevezett francia miniszterelnök – írja az Agerpros.ro.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. június 09. 15:36
Medvére cseréli nejét?
red label
2017. június 09. 13:05
Összeér, aminek össze kell érnie. Trianon= szöröstalpú francia imádat (Renault- Dácia).
dream killer
2017. június 09. 11:10
A tokás-pohos kreolhoz, nem jön senki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!