Így tengeti életét a román exkormányfő

2021. február 22. 07:31

Victor Ponta új munka után nézett az elmúlt hónapokban.

2021. február 22. 07:31
null

Hamar megtalálta a helyét Victor Ponta egykori szociáldemokrata kormányfő, aki új pártjával együtt kiesett a parlamentből a decemberi választáson. A miniszterelnöki tisztségről a 2015-ös Colectiv-tűzvész után lemondó, és később a Szociáldemokrata Pártból (PSD) is távozó, plágiumügyben is érintett politikus vasárnap este elárulta: „egyelőre nem politikával foglalkozik főállásban, a civil szférában helyezkedett el” – írta meg a Főtér.

Miniszterelnökből tanácsadó

A jogász végzettségű

Ponta jelenleg egy külföldi cégnél dolgozik tanácsadóként, de nem politikai, hanem üzleti minőségben tevékenykedik.

Mint elmondta: „a cég Közép- és Kelet-Európáért felelős osztályán dolgozik, de Romániban nincs érdekeltsége” – tette hozzá a Főtér.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2021. február 22. 11:37
A pártcsalád hálózata felkarolja a bukott kommunistákat. Annak idején Bajnai is azonnal kapott kapott egy zsíros állást .
Kristály
2021. február 22. 09:05
NGO cég?????
flesh ripper
2021. február 22. 08:48
Ponta ravasz, becstelen, főként sunyi, de nem okos. Milyen cég lehet az, amely igényt tart a szolgálataira? Valamilyen fakitermelési cég..., pl. osztrák, amely felelős a Kárpátok erdejeinek letarolásáért?
Areményhal
2021. február 22. 08:35
A momentum szivesen fogadja, még fejlesztheti a magyargyűlöletét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!