Zelenszkijnek és ukrán zászlónak öltöztette gyerekeit az amerikai külügyminiszter Halloweenre (VIDEÓ)

2023. október 31. 11:53

A Halloween sem maradhat el egy kis háborús propaganda nélkül.

2023. október 31. 11:53
null

Az X-re felkerült egy videófelvétel, ami alapján Antony Blinken sajátosan ünnepli a Halloweent. A felvételen ugyanis az látható, hogy a politikus Zelenszkijnek és ukrán zászlónak öltöztette gyerekeit Halloween alkalmából. 

A videót itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Susan Walsh / POOL / AFP

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vladiszláb
2023. november 01. 08:31
Ukrán jelmezes zsidó gyerekek... Izgi. Persze zelencki is orosz zsidóként elnöke, a náci ukrajnának. Ha ezek ilyenek, akkor mit várhatunk a palesztinoktól?
kőbaltás
2023. november 01. 07:35
Amerika elmebaja vitathatatlan.
Ehetős Odó
2023. október 31. 22:54
Nincs probléma. A hohol banda elég rémisztő a kék-sárga színeivel. Remélem, ez a faszi a horogkereszteket sem felejtette le a kölykök jelmezéről.
Türelem
2023. október 31. 17:26
Az USA, Európa gazdasági, politikai szétverését köszönheti Z-nek, megértem a hálás gesztusokat....különösen, hogy az ukrán agráriummal padlóra küldik az EU-t...Persze kunfia, rasputin,reciprotyi és a többi szaros, pelenkán DK- nyugger már alig várja, hogy minden uklrán gabonából készüljön.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!