Elképesztő drónshow-val ünnepelték a halloweent Dubaiban (VIDEÓ)

2023. november 01. 22:15

A járókelőket is meglepte az óriási csontvázat formáló drónsereglet.

2023. november 01. 22:15

Bár Magyarországon még mindig sokakat megoszt az angolszász kultúrában gyökeredző halloween ünnepe, világszerte egyre több országot hódít meg.

Úgy tűnik, nem kivétel ez alól az Egyesült Arab Emírségek sem, melynek legnagyobb városában, Dubaiban október 31-én éjjel egy hatalmas csontváz tűnt fel az égen. 

Mint kiderült a rémisztő alakot drónok formálták meg.

A járókelőket is meghökkentette a látvány, melyről felvétel is készült:

@matadornetwork Dubai's #Halloween drone show takes an eerie turn with a spooky skeleton in the sky 💀 🎥 @Geoscan Drone Show 📍Dubai #droneshow #dronelightshow #halloweennight #spookyzn #dubaitok ♬ original sound - Matador | Travel + Adventure

***

Ezt is ajánljuk a témában

Tíz hátborzongató film a rettegés éjszakájára

Videó

Bár komoly vita övezi, de egyre nagyobb teret nyer idehaza is a Halloween. Ma már nincs október 31-e jelmezes bulik és rémálmokat idéző horrorfilmek nélkül. Íme 10 film, amitől garantált a libabőr.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trüpéma
2023. november 10. 15:32
A halál nemzetközi, úgy látszik sokan rajonganak érte!
Kotucso
2023. november 02. 11:51
Ukrajnában is.
szintetikus
2023. november 02. 06:51
Dubai? Azok is terroristák.
palika-2020
2023. november 02. 06:17
A vaknak is latnia kell, hogy ez a satan muve, aki mindent elferdit, meghamisit, atír. "Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja." ( János 8 )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!