„Csak két olyan hely van Nyugaton, ahol meg lehet kérdőjelezni a genderideológiát” – konferenciát tartottak Washingtonban a genderveszélyről

2024. február 28. 18:08

„Óriási erővel igyekszik átvenni az uralmat a Woke-mozgalom a nyugati közbeszéd felett” – mutatott rá Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ igazgató-helyettese a The Heritage Foundation és az Alapjogokért Központ közös, genderveszélyről szóló washingtoni konferenciáján.

2024. február 28. 18:08
Törcsi Péter, Alapjogokért Központ

„Az az érzésem, hogy jelenleg csak két olyan hely van Nyugaton, ahol lehet a genderideológiáról beszélni, és meg lehet kérdőjelezni azt. Az egyik természetesen Magyarország, a másik az Egyesült Államok” – fogalmazott panelbeszédében Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ igazgató-helyettese a The Heritage Foundation és az Alapjogokért Központ közös, genderveszélyről szóló keddi konferenciáján Washingtonban. 

„Óriási erővel igyekszik teret hódítani a Woke-mozgalom”

„Ez is jól szemlélteti, milyen óriási erővel igyekszik átvenni az uralmat a Woke-mozgalom a nyugati közbeszéd felett” – mutatott rá a szakértő. 

A nyugati világban sokan hallgatnak, amikor szembe kell szállni ezzel a mérgező ideológiával, annak ellenére, hogy az a gyerekeinket, a világ legkiszolgáltatottabb és legkizsákmányolhatóbb embereit támadja”

– húzta alá az  Alapjogokért Központ igazgatóhelyettese.

Az apa férfi, az anya nő.

A magyar és amerikai konzervatívok azonban megteszik, amit kell. Hazánkban az alaptörvény is kimondja: az apa férfi, az anya nő, bármilyen nevetségesen is hangozik, hogy ez alkotmányos védelemre szorul – mutatott rá Törcsi Péter.

A szakértő beszédének idézett részletét teljes terjedelmében itt nézheti vissza magyar felirattal:

Nyitókép: Szilvay Gergely Facebook-oldala

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. február 29. 04:14
Ennél undorítóbb ocsmányabb alávalóbb gazemberség nincs. Mint a hitlerjugend totális agymosás és fanatizálás. Ezt nem szabad nem lehet engedni.
B_kanya
2024. február 28. 21:16
A floridai gyermekvédelmi törvény hogyan is szól külföldiül? Legkreténebb czippelferi, ugrás, mutasd, hogy tudsz külföldiül Стукач!
B_kanya
2024. február 28. 21:14
Kik is voltak, akik nem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt? Szigorító javaslatot nyújtottak be valakik?
B_kanya
2024. február 28. 21:13
"recipkoki 2024. február 28. 19:52 Engem az érdekel antiszemi ,homofób gyűlöletszító propagandista" A pedofilellenesség homofóbia? A zsidesz antiszemita?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!