Trudeau: Oroszországnak meg kell nyernie a háborút

2024. február 27. 06:34

Hozta magát a kanadai miniszterelnök.

2024. február 27. 06:34

A kanadai miniszterelnök egy eseményen azt mondta: az orosz–ukrán háborút az oroszoknak kell megnyerniük. Aztán, miután észlelte, hogy mit mondott, korrigálta magát – írja a Magyar Nemzet. „Tudjuk, hogy Oroszországnak meg kell megnyernie ezt a háborút. 

Illetve nem, bocsánat, Ukrajnának kell megnyernie ezt a háborút Oroszország ellen”

 – hangzott a jelenet.

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azonnal reagált: 

„Justin, köszönöm a támogatásodat. Megígérjük.”

Nem állnak messze a politikai baklövések a kanadai elnöktől. Ahogy megírtuk, nemrég vastapssal köszöntött egy 98 éves ukrán náci kollaboránst, aki részt vett többek között zsidók tömeges meggyilkolásában.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Jason Henry / AFP


 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. február 27. 21:36
ez is csak egy buzi komcsi....ráadásul ezerrel nyomja a cuccot
pipa89
2024. február 27. 16:44
Ez egy felelős politikus angolszászék állítólagos demokráciájában, ahol a tüntetők magán bankszámláját lazán zárolják! TESPEDT NYUGAT! FOS-SAL KÁBÍTOTT NYUGAT!
KBA98
2024. február 27. 16:32
Ezt a hülyét már minden utálja saját országában, a felesége is elhagyta a gyerekkel együtt, de neki csakis Ukrajna a fontos! Hülye f...!
2024. február 27. 16:22 Szerkesztve
Freudi nyelvbotlás, egyre több ilyen lesz. De úgyis tudjuk, hogy valójában mit gondolnak a nyugati vezetök. Az a problémájuk, hogy szívesen visszafordulnának, de nem lehet, mert annyira belelovallták magukat az oroszellenességbe, hogy nevetségessé válnának. De ezt nem fogják tudni elkerülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!