Legyőzték Donald Trumpot a washingtoni előválasztáson

2024. március 04. 06:03

Nikki Haley hátránya így is óriási Trump mögött.

2024. március 04. 06:03
null

A BBC arról ír, hogy Nikki Haley legyőzte Donald Trumpot a washingtoni republikánus előválasztáson: Haley a szavazatok 62,9 százalékát szerezte meg, Trump 33,2 százalékot. Hozzáteszik: 

Nikki Haley most tudott először győzni a 2024-es republikánus elnökjelöltségért folyó kampányban. 

Hangsúlyozzák azonban, hogy Trump így is óriási előnnyel vezet Haley előtt, hiszen szombaton Missouriban, Idahóban és Michiganben is nagyot nyert, így ő lehet Joe Biden kihívója a novemberi választáson. 

Haley arra játszhat, írják, hogy vagy elítélik Trumpot a novemberi választás előtt egyik ügyben, és nem indulhat, vagy hosszú távra tervez: 

ha ugyanis Trump győz, többször nem indulhat,

 ha pedig veszít, akkor a republikánusoknak új ember kell a hatalom visszaszerzéséhez. Megírták: kedden 13 államban, köztük a legnépesebbekben, Texasban és Kaliforniában lesz előválasztás.

Nyitókép: Olivier Douliery / AFP

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­ö­­­g­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­­­v­á­r­­n­a­­­k­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
pityuli-0
2024. március 04. 12:53
Mindegy, csak ne Nikki Haley legyen az elnök! Éppen olyan veszélyesen kétszínű, mint az olasz Giorgia Meloni.
bagoly-29
2024. március 04. 10:56
WDc lakosságának 70%a feka, vagy 20% latino, kinai s csak a többi fehér libsi! Az utóbbiak Georgetownban s az agglomerációban laknak. Demokrata patkányfészek.
2024. március 04. 09:34 Szerkesztve
Érdekes a fövárosokban van mindenütt a legnagyobb megvezetett csöcselék. Szerencsére Washington DC egy nagyon kis része az USAnak, ha jol emlekszem csak pár tucat elektort ad, igy semmi befolyása nincs TRUMP diadal utjára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!