Az egész világon akadozik a Messenger, az Instagram és a WhatsApp

2024. április 03. 22:08

A Meta mérnöki csapatai már vizsgálják a problémát.

2024. április 03. 22:08
null

Nyitókép: Meta.com

 

Szerda este több ezer hibabejelntés érkezett a Metához, miután világszerte akadozik a Messenger, a az Instagram és a WhatsApp is – szúrta ki az Index

Mint a lap emlékeztet: legutóbb egy hónapja, március elején volt egy nagy leállás a Meta szervereiben, akkor órákon keresztül nem ment a Facebook, a Messenger, az Instagram és  a WhatApp sem. Jelenleg újra problémákkal küzd a cég, ugyanis rengeteg bejelentés érkezett, hogy Matához tartozó alkalmazások nem működnek rendeltetésszerűen. A legtöbben akkor arra panaszkodtak, hogy az üzenetek nem érkeznek be, illetve a küldés sem megy zökkenőmentesen. 

„Jelenleg egy, a Cloud API szolgáltatását érintő üzemzavar van folyamatban.

Mérnöki csapataink vizsgálják a problémát. Újabb frissítést adunk 4 órán belül vagy hamarabb, ha további információk állnak rendelkezésre”

– írta mostani közleményben a Meta. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­g­­ö­­s­­ ­l­á­n­­y­­o­­k­­ ­v­­á­­r­­n­­a­k­­­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Patika
2024. április 04. 02:49
Végre valami jó hír... ha jobban belegondolok mindegyik tök felesleges (hamisított időrabló magánkirakat)
NeMá
2024. április 03. 22:30
Hehe! Készülnek az elnökválasztásra, még akadozik az algoritmus :)
Akitlosz
2024. április 03. 22:26
Telefont akar a tökkelütöttje mindenképpen, számítógépről nem engedi használni. :-( Én meg nem engedem magamat telefonhasználatra kényszeríteni, ilyen programok kedvéért. Úgyhogy kénytelen voltam letörölni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!